Ithyr píše:
Škoda nie je iná možnosť prihlásiť sa na tú emailovú schránku? (admin atď). Ulahčilo by ti to všetko. Aj tak celkom nerozumiem o čo vlastne ide, vravíš že si mal WoL aktivovaný na účte potom si upgradoval na HotS ale prestal ti fungovať účet. Vytvoril si nový učet ale na ten nový učet si už predsa nemohol aktivovať hry pokiaľ sú aktivované na tom prvom účte. Buď som to zle pochopil alebo fakt neviem. Takto človek nevie či máš zablokovaný samotný email alebo battle net účty a podobne.
No koupil jsem si CD WoL.Nějakou dobu vše fungovalo až do doby kdy přišel ten Patch na betaverzi HotS.Můj jediný účet pak přestal fungovat.Tak jsem si založil druhý.Oba účty potom zablokoval Blizzard protože si myslel že jsem pirát.Pak jsem si koupil datadisk HotS,bohužel před instalací to vždy napsalo
Could not install.Invalid installation options.Please try again.Následně jsem založil i třetí účet který dopadl stejně.Bohužel i kdyby mi šla hra nainstalovat tak mi je to stejně na hovno protože když mi nefungují účty...Blizzardu už jsem poslal dopis ale dosud na něj neodpověděli.