U mě to taky začalo Starcraftem 2, po několika měsících se to rozšířilo do některých dalších her a asi po dvou letech od začátku potíží grafika chcípla úplně - bohužel až po záruce, první problémy začaly ještě před koncem záruky, ale kvůli tomu, že byly dost ojedinělé, tak jsem z toho nevinil grafiku, ale nakonec se ukázalo, že za to mohla pouze ona. Měl jsem ATI Powercolor HD4870, teď mám novou Geforsku a ATI už mi nikdy nesmí do počítače, nejenom proto, že byla vadná, ale ten způsob té chyby a to, co jsem si s tou grafikou vytrpěl (strašný způsob reinstalace ovladačů, vadný původní BIOS atd.) mě utvrdilo v tom, že ATI už nikdy. S Geforskama mám zatím jenom ty nejlepší zkušenosti (teď mám třetí a nikdy žádný problém), zatímco moje první a poslední ATI byl horor.
Ale tvoje problémy samozřejmě nemusí být způsobeny vadnou kartou, jenom bych se tomu nedivil, kdyby byly, hodně jsem si toho na internetu o problémech s těma kartama přečetl, když jsem se snažil vyřešit ten s tou svou.
Stáhni si
GPU-Z a mrkni se taky na ostatní teploty, jestli jsou v pořádku, u mě dlouho byly, ale před smrtí jsem kartě naměřil i 150 stupňů na některých čidlech.