StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 06. črc 2025 4:20:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Black hole in Bronze league?
PříspěvekNapsal: pát 11. kvě 2012 19:29:38 

V bronze som sice nebol nikdy, ale myslím, že ak máš aspoň aké také skúsenosti z teamoviek so scoutom, ťažbou, stíhaš priemerne míňať minerály a gas tak ti minimálne po mid silver stačí a-move za akúkoľvek rasu. Takže do nedeľe môžeš byť kľudne silver!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 12. kvě 2012 5:45:04 

rob3rt píše:
V bronze som sice nebol nikdy, ale myslím, že ak máš aspoň aké také skúsenosti z teamoviek so scoutom, ťažbou, stíhaš priemerne míňať minerály a gas tak ti minimálne po mid silver stačí a-move za akúkoľvek rasu. Takže do nedeľe môžeš byť kľudne silver!

tady je opravdu vidět, že jsi v Bronzu nikdy nebyl. V každé lize se hraje jinak. Je tu hodně zergských 8poolů, tosských CR a terranský defenzivní styl, přes který je umění se dostat :D On tu vlastně kempí každý, agresivích hráčů je to moc málo...A-move je něco, při čem mi srdce plesá. Je téměř vždy autowin.

a ohledně zkušeností z teamu, uplatňuji neustále roach rush. V 6.minutě 6 roachů s výborným mapcontrolem díky Overlordům. Projde to přes 80% oponentů a na těch 20% je potřeba rozjet opožděnou naturálku s muta + sling/bling

nikdo nejsme profík, hrajem tak jak se dá"
Necro#710

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 12. kvě 2012 8:33:30 

hmm zergy co jezdej 5/7 one base rouche mam rad, to je prekticky free win :-D a v swilvru uz ti to defne tak cca 80% souperu btw

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 12. kvě 2012 13:29:40 

njn, silver. Proč myslíš, že se tam chci dostat? :D

Necro#710

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 14. kvě 2012 6:21:00 

Hele ono do silveru či i goldu se dá dostat jen dobře zmáknutými cheesy či nacvičenou rychlou agresí, otázka zní, jestli vás baví hrát či vám jde o rychlý postup co nejvýše ;) Já osobně jsem hrál vždy pasivněji a makro, bez všemožných fintiček atd., baneling bust a jiné (velmi dobře fungující) praktiky mi nedělaly radost ze hry, a i tak jsem svého času v tom bronzu vyhrával 2 ze 3 zápasů, a to přitom hraju vcelku kulový :lol: Tudíž v silveru i goldu se dá narazit na fakt děsný lamy co nic pořádnýho (makro) neuměj, popř. se dam dostali omylem z kvalifikace (free win) ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 14. kvě 2012 7:36:38 

Hmm abych rekl pravdu tak z¨sance ze narazis na takovouhle lamu v silvr/gold je celkem mala vicemene kazdej jede najakou agresi do expy nebo rovnou FE, treeba terrani clekem bez¨ne jezdej 1 rax FE. Ty co e tam doustanou nahodou pre s free winy v placementech tak zase hodne rychle spadnou zpatky

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 14. kvě 2012 16:23:27 

Myslel jsem si že budu mít přes víkend více času. Mno, hold i v tom, co jsem nahrál, jsem aspoň zjistil, kde mám Achilovu patu. Do tohoto víkendu jsem myslel, že Stalker je slabší proti speedlingům. Zjevně to tak není :) potěšením je mi aspoň odehrátí 500sté výhry v lize :D

Tyckin : rushe mě vůbec nebaví. Když to vidím a vím, že to neodrazím, aniž bych spadnul s ekonomikou moc dolů, automaticky leave a novou hru. Prakticky to nemá cenu. Vím, že lidé co to jedou, se sice rychle dostanou na vyšší příčky v lize, ale i kdyby postoupili, budou zpátky dole co nevidět. Já jsem rád za svůj 14pool s speedlingy a expou v 4. minutě. Pokud něco nedohryžou speedlingové, roach, muta, nebo ultra to dokončí.
A ano, vím, jaký esa jsou v Goldu a Silveru, zhruba před půl rokem jsem tam byl a vím, že od Bronzu se to skoro vůbec neliší :D

Necro#710

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 14. kvě 2012 18:48:00 

No to teda nevim...podle me se kvalita hracu mezi ligama lisi a to dost rapidne...kde jsou ty doby kdy mi v goldu stacilo par HT a terrani nazlobeni leavovali :D:D:D a kdyz jsem se nedopatrenim...(kamos udelal asi 15 proher v rade:D) dostal do silveru na druhym uctu tak tam byly taky poznat velke rozdil mezi silver-gold. Aspon ja to vidim takhle:D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 14. kvě 2012 20:01:38 

Necromancer píše:
Myslel jsem si že budu mít přes víkend více času. Mno, hold i v tom, co jsem nahrál, jsem aspoň zjistil, kde mám Achilovu patu. Do tohoto víkendu jsem myslel, že Stalker je slabší proti speedlingům. Zjevně to tak není :) potěšením je mi aspoň odehrátí 500sté výhry v lize :D

Tyckin : rushe mě vůbec nebaví. Když to vidím a vím, že to neodrazím, aniž bych spadnul s ekonomikou moc dolů, automaticky leave a novou hru. Prakticky to nemá cenu. Vím, že lidé co to jedou, se sice rychle dostanou na vyšší příčky v lize, ale i kdyby postoupili, budou zpátky dole co nevidět. Já jsem rád za svůj 14pool s speedlingy a expou v 4. minutě. Pokud něco nedohryžou speedlingové, roach, muta, nebo ultra to dokončí.
A ano, vím, jaký esa jsou v Goldu a Silveru, zhruba před půl rokem jsem tam byl a vím, že od Bronzu se to skoro vůbec neliší :D

silvr/gold pred pul rokem a dnes sou nebe a dudy myslim ze bys to nepoznal :-D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 14. kvě 2012 20:10:43 

nehraji tak často, abych ztratil přehled :)

Necro#710

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina