Swen : 1 rax FE je klasika. Ale počítá se s tím, že blokneš rampu před naturálkou a v bunkru budeš aspoň něco mít
Mimochodem, i v bronzu jsou mnohdy zkušení hráči. Někteří z nás prostě nemohou hrát pořád a časem se prostě propadneš
On se dle mého chce naučit hrát. Nějaké ty základy tam jsou. Avšak reagovat v 7. minutě na mass roach nařčením z maphacku, to je velmi vtipné. Ani si nedovedu představit, co by dělal, pokud bych šel 7pool a vyběhl na něj s lingy ve 3. minutě
GoodWill : Nejvtipnější je, že má přes 60 výher v bronzu tuto sezonu a pořád je skoro na samém dně.
Dant : uznávám, ta hra byla někdy ve 2 ráno, tudíž to mohl být bratr, ale moc nadějně bych to neviděl.
Tyckin : joo, taky jsem ten případ
V týmovkách mi nějak random spoluhráči hnuli žlučí. Být jediný, kdo se brání a poté útoči, nečeká na další oponentův push, to už mě nebaví. Stejně jako sledovat, jak jeden Toss jede DT tech, druhý chce Carrier+Mothership a případný Terran má bio bez medivacu. A Zerg aby vše zvládal s Roach+Hydra
.
Včera jsem zase s 1v1 začal, tak uvidíme, třeba se z toho bronzu na pár týdnů vyškrábnu, než mě to hodí zpět