Taky jsem byl kdysi v podobné fázi .. top silver, tak jsem udělal asi 30 výher / 2 prohry jen tak, že jsem prostě dělal rushe Voidama
tak jsem došel až do platiny. Pak jim sebrali upg. na rychlost voidů a tím ta taktika přestala vycházet. Tak jsem začal hrát klasicky ale BEZ 4Gate a držím se pořád na top gold místě. Celej fígl je v tom, poznat kdy zaútočit a kdy raději ne, to je to hlavní co rozhoduje. Můžeš mít makro i mikro jaký chceš pokud nemáš dobrej odhad na zhodnocení situace a k tomu se nedostaneš pokud pojedeš furt dokola jeden build viz muj případ s Voidama, došel jsem s nima do platiny ale pak mi to bylo houby platný pač sem se dlouho učil hrát s jinýma jednotkama
A vůbec nejhorší je a stává se to asi nejvíc protossům scénář, kdy zaútočíš na T nebo Z do toho děláš tech v hlavním boji máš pocit žes udělal větší ztráty jemu než sobě tak se rozhodneš pro exp a soupeř přijde s allinem na oplátku a přejede tě přesně v tom okně kdy techlý jednotky teprve stavíš a expa se ti ještě nezaplatila. Prostě když soupeř udělá slepej allin a jako na potvoru se trefí do toho pro tebe nejhoršího času do jakýho jen mohl :p A druhá nejhorší věc co znam je když mam klubko GW jednotek (v pre-coloss čase).. zrušim terranovo push a on udělá za chvíli další s MMM o poloviční hodnotě než je moje armáda a přejede mě i tak pomocí a+move a stimu
))