yuna2424 píše:
kori píše:
A tak ja nerikam, ze to je nejak extra dobre zahrana hra a navic jsem v silveru

Souperi to hrajou podobne blbe

Souperi to hrajou podobne blbe? Takze ty to musis hrat taky tak blbe? Nebo jak to mame chapat?
No dal jsem si tu praci a podival jsem se na replay. A ze jsem zacal par otazkama tak u nich i zustaneme:
Proc neposles scv driv? A proc beres scv s mineraly a na polovine cesty se vracis? Proc porad nestavis scv? Scout? Proc posilas banshee pres xelnagu? Allin into expo? Control grupy? Proc takove fronty v produkcnich budovach? Upgrady? Supply blocky? Proc neutracis energy na oc? Proc 3.expu tak pozde? Mapcontrol? Jak si to vlastne chtel vyhrat? Proc si nechas rozstrilet armadu vlastnima tankama? Mas nizke apm proc vlastne nic nedelas? Nak konci polovina scv netezi proc? Mass rauder na konci proc?
Vazne mas problem s loty a blingy? Koukas vubec na svoje replaye?
Tak tech replayu je tady vic a navic jsem to hral nekdy ve 3 rano

Ukazka byla hlavne kvuli tomu, ze me tanky proste funguji.
A ikdyz to hraju tak strasne blbe, tak to na gold /platina (ano i s platinou vyhravam v TvT a TvP) staci. Co vic ti mam rict?

APM mam nizky, pac vic nestiham a kdyz bojuju, tak nestavim SCV. A blingy me da i bronz. A all in me nebavi, takze jedu tenhle build (na zacatku to v pohode odrazi P agresi, pripadne jdu na prvni push) a pak jedu dal.
Master ze me nikdy nebude, hraju to furt stejne, akorat me stve, ze s jinejma rasama v pohode drzim krok, at uz to hraju blbe, jak chci a Z nedam, ikdyz to souper hraje jeste blbejs, pac a-move banelings