StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 24. lis 2024 5:31:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 326 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 33  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: TvP - strategie, buildy, countre
PříspěvekNapsal: čtv 05. led 2012 22:08:03 

hehe, to mi povidej, mne treba fascinuje, kdyz vidim IDRU, jak ma 20 mutalisku a "boji" se 1,2 vezky nebo treba 5 ti marinaku. Dyk by znicil celou expu behem vteriny. A on to necha a utece. nechapu :-O

:-) Mno jo, budu trenovat. Musim se zbavit "bane bloku", pac jak je vidim, tak mi naskakujoiu pupinky :-D Neco podobnyho jsem mel v davnych dobach s VR :-)

Bunker rush mi nejde, tak to uz ani nezkousim :-)))

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 05. led 2012 22:16:04 

kori píše:
hehe, to mi povidej, mne treba fascinuje, kdyz vidim IDRU, jak ma 20 mutalisku a "boji" se 1,2 vezky nebo treba 5 ti marinaku. Dyk by znicil celou expu behem vteriny. A on to necha a utece. nechapu :-O

:-) Mno jo, budu trenovat. Musim se zbavit "bane bloku", pac jak je vidim, tak mi naskakujoiu pupinky :-D Neco podobnyho jsem mel v davnych dobach s VR :-)

Bunker rush mi nejde, tak to uz ani nezkousim :-)))

Jinak já sem rád, když na mne jede Z blingy, sem rád když jede rouche, nikdy v životě jsem neviděl aby na mne postavil někdo hydry, ani nevím jak vypadaj, Zerg je prostě easy, snad jedině když dobře zahraje infestory, nebo mě překvapí mutama moc brzo, ale jinak, sranda

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 05. led 2012 22:47:35 

Mass roache jsou v pohode, muta + roach jsou v pohode, hydry jsou taky OK (tanky to rozsmrdlaj jak nic) - taky je moc nevidim, obcas je nekdo dela misto mutu pri banshee harass. trosku problem mi delaj ultry, ale bez bane to taky jde. A BL jsou v poho. Bud uz mam vikingy a nebo ghosty.

Mass stalker v pohode, stalker + coloss v pohode, kdyz je tam PAR zealotu, tak taky v poho. jakmile vsak ty mrchy zrychleny (nejlepe s min 2/2) upgrade prekroci urcity pocet, tak konecna. Ani ty templari mi tak nevadej. Jeste hnus je mass colos + archoni, ale to jsem videl asi jen 2x a to me premakroval tak jako tak...

A Tvt me sice nejak extra nebavi, ale od doby, co jsem trochu zapracoval na macru a hlavne nekempim zakopanej v bazi, ale soupou se do stredu mapy + dropy, tak mam 8/10 win.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 05. led 2012 23:06:58 

kori píše:
Mass roache jsou v pohode, muta + roach jsou v pohode, hydry jsou taky OK (tanky to rozsmrdlaj jak nic) - taky je moc nevidim, obcas je nekdo dela misto mutu pri banshee harass. trosku problem mi delaj ultry, ale bez bane to taky jde. A BL jsou v poho. Bud uz mam vikingy a nebo ghosty.

Mass stalker v pohode, stalker + coloss v pohode, kdyz je tam PAR zealotu, tak taky v poho. jakmile vsak ty mrchy zrychleny (nejlepe s min 2/2) upgrade prekroci urcity pocet, tak konecna. Ani ty templari mi tak nevadej. Jeste hnus je mass colos + archoni, ale to jsem videl asi jen 2x a to me premakroval tak jako tak...

A Tvt me sice nejak extra nebavi, ale od doby, co jsem trochu zapracoval na macru a hlavne nekempim zakopanej v bazi, ale soupou se do stredu mapy + dropy, tak mam 8/10 win.

Kurňa tak to budem muset už opravdu dát, páč já tVt vůbec nechápu, holt bez těch tanků to asi fakt moc nejde...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 06. led 2012 17:50:25 

Klidne, dneska vecer budu, tak pak muzeme zahrat.

Ja jsem Tvt prohraval hlavne z toho duvodu, ze me souper zamknul na dvou bazich a ja nemohl dal expovat.

Jsou to ale pak pomerne dlouhy hry, takze pokud jsi na 10 minutovky, tak moc nadsenej nebudes :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 09. led 2012 13:32:54 

kori píše:
Klidne, dneska vecer budu, tak pak muzeme zahrat.

Ja jsem Tvt prohraval hlavne z toho duvodu, ze me souper zamknul na dvou bazich a ja nemohl dal expovat.

Jsou to ale pak pomerne dlouhy hry, takze pokud jsi na 10 minutovky, tak moc nadsenej nebudes :-)

ZDar, tak mám z posledních asi 15 her proti Zergoj jednu prohru, ale jak narazím na tose je to GG včetně Juriho v turnaji, ten si mě dal k večeři...ty si mu vzal aspoň mapu, já si ani neprd. Jinak na zerga sem dotáh k "dokonalosti" ten opening rax faktory expa faktory a mas helion + bunkr rush na začátku, v poslední hře jsem mu s cca 15 helionama honil i rouče, mám pocit že se to v gold platina za zerga nedá uhrát, zníčím pár dron, hodně ho zpomalím, pak návážu tak jak sem psal a je to v kapse. večer dyžtak hodím rep. Mám z toho radost, páč tenhle build sem si tak nějak poskládal sám, ne že bych ho vymyslel, jistě ho hrají i jiní, ale já si na něj přičel sám, zajímalo by mě, jak ho za zerga bránit, páč pokud to vyloženě nepohnojím tak je to instant win... teď eště něco na toho tose by chtělo...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 10. led 2012 1:38:12 

Replaye urcite posli, pac se Z se furt morim.

Na P jedu 111, akorat ne jako all-in (to me neba), ale pak jedu expu a dalsi budovy. Zatimm jen 1 prohra a to byl v podstate base trade. A hlavne to funguje i na ty blby chargeloty :-)

http://www.uloz.to/12433510/shakuras-pl ... -sc2replay

http://www.uloz.to/12433512/entombed-va ... -sc2replay

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 10. led 2012 6:29:01 

co se mi v TvZ osvedcilo je thor do expy a pak BL helioni thorove a banshe ze 2 bazi vetsinou to zerga dobre namele (hlavne jak nerfli NP to zase funguje excelentne) jen je bacha davat pozor na BL a v TvT nedam dopustit na 2rax fe a pak mass bio a dropovat dropovat dropovat co se tyce TvP tak vetsinou 1rax FE a modlit se aby nejel nejakej 5g nebo immortal allin da se z toho pekne prejit na MMMVG nebo sky terrana, pripadne kompozice tank rina banshe raven dokaze gold/plat tose hodne nakrknout jen se to che naucit pouzivat PDD.

BTW v TvZ mam stejne nejradsi 2port banshe gold/plat zerg prakticky nikdy neobetuje ovika pro scout a tak 80-90% zergu to vubec neceka takze pokud nejede nejakej fast bling bust tak to je tak na 70% free win a i kdyz mi to defne tak vetsinou udelam takovy skody ze i pres to ze sem jel allin sem napred.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 10. led 2012 8:05:11 

Tak po dnesni noci mam TvP vsechno vyhry (az na jeden hoodne rychlej 4gate), se zergem je to 1:6, prohry samozrejme.

Mam x replayu, takze muzu poslat.

TvZ je pro me ztraceny, nejsem schopnej to dat, krome 4 banshe harasu.

4 thorove, 4 tanky a zbytek marina nedaj vs a-move ball speedling + bane (stejnej suply), takze late game proste rofl.

Bez mariny se neobejdu, pac pak honim tema velkyma pomalyma debilama ultrarychly mutalisky jak debil a nikdy je nedohonim.

A muta jsou mrdky nevybalancovany, pac ja delam dropy jak blbej a znicim par dron a on posle 10 mutalisku na bazi kde je 7 vezi a snipne mi vsechno vcetne planetarky. TvZ je proste pro me ztraceny, uz jsem se smiril se 100% prohrou :-(

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 10. led 2012 10:45:58 

muti zas tak hrozny nejsou kdyz udelas upg na armor pro budovy a opravujes tak to dokaze muty potrapit pripadne nechat jednoho thora a par marinaku v tezbe a zerg si sakra rozmysli do toho jit kdyz mu de velkej utok do baze a pokud jede mas lingy/blingy tak fakt helioni pomuzou 4-6 blue flame helionu dokaze zpucovat neuveritelny mnozstvi lingu. A pokud ho od lingu chce trochu odradit tak s 1-2 helionem mu prudit u naturalky vetsinou ho to presvedci aby jel svaby nebo aspon utracel za spine kazda drona ktera netezi je dobra a kazda larva ktera je misto drony jednotka je plus pro tebe ze zacatku zerga clovek furt musi vytacet jinak neni sance ho dat ...

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 326 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 33  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina