kori píše:
yuna2424 píše:
kori píše:
V tom pripade bych bez problemu nevyhraval ostatni strategie...
Jenze i tvuj souper toho nema zdaleka tolik co by mel prec jenom nejse zadni master hraci jde jen o to ze prichazis zbytecne o vyhodu.
Sak jo, cely problem je v tom, ze ikdyz budeme mit uplne stejnej skill (macro, "APM", atd.) a on ma vyhodu a-move a ja musim microvat jak blbej, pak je jasny, kdo vyhraje.
Ostatne, precetl jsem toho hodne, co na asi tak na bane a lidi jako ja jsou mraky. V pohode hraji tvt, tvp NA SVOJI UROVNI a dejme tomu s 50% W/L, ale TvZ bane + ling + mutas prohravaj z 99% protoze diky bane prijdou o vsechnu armadu pri jakymkoliv pokusu o harass/attack. A dtto charlots, protoze to neukitujou. A stavet 20 auticek pro sichr je fakt na prd
20 autíček je možná až moc ale průběžně udělat 6-10 je proti zergoj povinnost, snad jen když jede mas rouče, tak sou naprd, ale jinak je v TvZ na naší urovni vvyužiješ pokaždý a nepiš furt vo nějakým extra mikru, zkus to jak sem psal před tím, tam opravdu neni žádný velký mikro a jak někdo psal o fokusování benelingů tak nevím, já to nedělám, jak sem psal, maraudři stojí, někde poblíž pár (ze začátku 2-4) helioni a posouvám se jen z marínou, ale to je prostě easy, věř mi, netvrdím, že to vždy klapne ale je to opravdu recept, pokud je jak štakš vyrovnaná army tak je to cool, když tak pošlu nějakej rep, ale momentálně sem 14 dní nehrál tak až dnes zapnu ladder tak mě všichni vykoušou:-) A speedlingové maraudry nevokoušou pokud je vyrovnaná army kde ty máš kompozici zhruba jakou sem psal...