StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je stř 04. pro 2024 20:06:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Postup do vyšší ligy vs. intenzita hraní
PříspěvekNapsal: sob 31. pro 2011 7:56:57 

yuna2424 píše:
Teda z bronzu do silveru to jsi si pomohl z blata do louze :) . Zacni premyslet jak zlepsit svoji hru a neres jaky odznak mas u jmena.

není důležité, jakou člověk hraje ligu, ale zda si hru užívá...

nikdo nejsme profík, hrajem tak jak se dá"
Necro#710

Odpovědět s citací  

Předmět příspěvku: Re: Postup do vyšší ligy vs. intenzita hraní
PříspěvekNapsal: sob 31. pro 2011 12:23:22 

Však já vím že bronz až zlato jsou ligy pro loosery :lol: Dost se tu psalo, že mezi top bronz až low gold skoro není rozdíl, ale přecijen, v silveru člověk už snad nenarazí na pasivní one base soupeře ;) To pak vždycky zírám, zvláště pokud je takovej člověk v tom bronzu někde v TOP8 :roll:
Zlepšit je určitě co, o tom absolutně žádná, ale upřímně, vyšší ligy to už je fofr a na můj vkus moc stresu a koncentrace, a to mi nesedí ;) Silver pro mě bude tak akorát abych se u toho nezavařil, bavil se a zároveň furt neprohrával :lol:
Tuhle jsem viděl hrát TOP GM Zerga a kdybych to srovnal se svou hrou, je to asi jako kdybych já hrál šachy a on rychlošachy :mrgreen:
Jinak souhlasím s tím, že tu statistiku výher a proher tam měli nechat, sice to může být někdy depresivní vidět to černé na bílém, ale zase by to dalo přehled a člověk by na tom viděl, jak a kde se lepší či nelepší. Holt nezbývá než si vést ruční evidenci :(

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina