Zdar, taky sem nad tím dlouhou dobu laboroval, ale jediný co mi z toho vyšlo, je, že to nemá cenu řešit, až na to budeš mít tak tě to promotne. Jinak princip je asi následující. Hraješ ve svý lize, dostáváš podobně skilově obdařený jedince, pokud je více porážíš než s nima prohráváš, začne ti to dávat jedince na vyšší úrovni, logicky i z vyšší ligi, pokud i ty občas dáš a máš pozitivní W/L, tak ti to začne dávat favored a slightli favored, což je pro mne jasná známka toho, že mne to chce v nejbližší době promotnout, pokud z nich určitý procento porazíš, deš do vyšší ligy. Momentálně se opět dostaval ty favored, 90% zápasů jsem projel, tak že žádný povýšení
. Jinak pár krát se stalo, že někdo měl W/L jak prase a ne a ne promote, tam ale byla nějaká chyba, kterou časem odstranili, možná je to i tvůj případ, co se teamovek týče , nemožu sloužit, páč je nehraju, ale předpokládám, že to bude +- stejný. Ještě doplňuju, že je jedno na jakým seš místě ve své divizi a myslím, že je i jedno kolik máš odehráno, vše je to o tom skrytým ratingu.
Tak že řekl bych že takhle to nějak funguje...