StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je sob 05. črc 2025 22:10:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 119 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Další

měli by protosové mít doplňující HP
ANO 50%  50%  [ 14 ]
NE 46%  46%  [ 13 ]
POUZE Mechanické jednotky 0%  0%  [ 0 ]
POUZE živé jednotky 4%  4%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 28
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: zdraví u Protossů
PříspěvekNapsal: úte 12. úno 2008 15:19:40 

teda vymouvá jen se chvástá jak je dobrej, že hraje přebor bo co...

"But though we strike at you from the shadows, do not think that we lack the courage to stand in the light." - Zeratul

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 12. úno 2008 17:49:52 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Protossove-borci píše:
...a nevim jestli ten homouš má přehled, podle mě se jen vymlouvá a mele tady s****y

a podle me se vyjadrujes jako xenofobni vulgarni polointeligent (mimo to nechapu tvoje narazky na to ze je tady novej, sam ses registroval pred mesicem, takze taky nejses zadnej veteran tohoto fora)

Mafie 2008

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 12. úno 2008 18:07:27 

Protossove-borci píše:
vyváženej není vůbec...kuli protossům a jejich funkci u dark archona např. ovladání SCV nebo drona

ROFL xD xD xD Nedalo mi to, když jsem si přečetl tohle, musel jsem se regnout xD

Hochu, ty vůbec nevíš. MCčko je absolutně useless schopnost a pokud se někdy DA staví, tak maximálně v PvZ kvůli maelstromu, na zastavení ulter.
Btw, homouš si fakt nevymýšlí.. narozdíl od tebe sakra dobře ví, o čem píše xD

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 12. úno 2008 18:12:40 

Výpis zkratek, čemu podle mě nerozumíte -_-
lot-zealot
chon-archon
htčko, ht-High Templar
goon-dragoon
rvr-reaver
cors-corsair
IM(H)O-in my (humble) opinion, podle mého (skromného) názoru nebo taky podle mě
DT-Dark Templar
DA-Dark Archon
BC-battlecruiser
MU-matchup
dmg-damage
gg-good game nemusim ani prekladat =.=
PvZ, ZvT atd-Z-zerg, T-terran, P-Protoss
Citace:
A zadruhé co se porovnávání Protossů a Terranů proti Zergům týče má pravdu. Plague je svině, to ti nikdo nevyvrací, ale Protossové jsou na tom oproti Terranům mnohem líp, protože těm zbývá nějaký štít, nanějž plague nezabírá.

Terrani si to sice mohou opravit/vyléčit (i když já BW moc nehraju, takže nemám mediky) ale jaká je pravděp., že se k tomuhle dostanou, když hned v zápětí přijde útok. Než něco opravíš/vyléčíš je to v luftu. Protossům po plagu zbyde ještě šít, který je udrží na živu dost na to aby odrazili nebo aspoň dostatečně oslabili jejich útok, než přijdou tvoje posily nebo než se dostanou k tvojí druhé obranné linii.

A co se EMP týče, tak ano, Terrani můžou pěkně "odštítovat" Protosse ale pořád jim zbývá obyč. HP a to spolu s tím, že maj velmi silné útoky dokáží nadělat značné škody než zemřou. A když přežijou, tak se jim zase dobije štít. A zadarmo. Terrani si opravu budov/strojů musí platit a Zergům se HP dobíjí pomaleji než Protossům štít. A to nemluvím o tom, že si můžeš zaletět k Shield Battery.

Plně souhlasím.

Protossove-borci píše:
btw....přirovnával sem carriera k battlecruiserovi . třeba když de zerg terran a protoss ve FFA...ty se tady akorát vytahuješ jak seš dobrej a že hraješ na nake evropske urovni bo co...já si radši zahraju starcraft doma a su spokojenej, jinak brood war když vezmeš, tak teoreticky vyváženej není vůbec...kuli protossům a jejich funkci u dark archona např. ovladání SCV nebo drona

TEORETICKYje nevyvážený, ale PRAKTICKY je vyvážený. To co si zmínil ohledně DA s tím MC(mind control) na tohle nemáš vůbec v normální hře čas. Přiznávám, jednou jsem tohle v PvT a PvZ viděl, ale stejnak už byla v obou případech hra rozhodnuta dávno před jejím koncem. MC se nejede skoro vůbec(všimni si toho skoro..), protože:
a)nemáš čas, protože musíš zvládat kupy jiných věcí.
b)než si vystavíš víceméně slušnou armádu o 50/50-200, utratíš na to haldy surovin. 400(u zerga 300)na hlavní budovu, pak ještě stavět overy/supply, kteří stojí každý 100 a konečně pár jednotek které se pohybují v ceně 50-150min a 25-225gasu, což máš cca okolo 2500-4000minerálů a 1000-3500gasu+ještě nezbytné postavení DA a vyzkoumání MC což ti zhruba dělá přes-3000min a 2000gasu(to jsou předběžné výpočty, nechce se mi to teď počítat přesně)za což můžeš nakoupit OBROVSKOU army. Čili, obětoval bys tedy zhruba 30lotů nebo 25-30goonů nebo 7chonů+1ht za pár jednotek kvůli, kterým bys ještě musel dlouhou dobu čekat?A to ještě do toho nepočítám růžný upgrady pro ty jedotky >.<

Btw, klidně si smažte můj účet, ale já se tu vyjadřuju slušně, nenadávám, neflamuju a nespamuju, jen se vyjadřuju k věci T_T

Naposledy upravil homosexual dne úte 12. úno 2008 18:45:44, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 12. úno 2008 18:17:03 

A omlouvám se, že sem tu kvůli tomu "polinteligentnímu xenofobnímu vulgárnímu impotentovi" jak se tady zmínil insolitus, startl flamewar..
A btw, to že jsem tu novej, nutně nemusí znamenat, že hovno vím...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 12. úno 2008 18:48:46 

o žadným impotentovi se nezmiňoval, sám insolitus tady na mě měl narážky kuli tomu, že su tady novej, neříkám že su tady ňákej veterán, ale nemusíš tady na mě mít 100 narážek, hned jak sem vlezeš evropskej přeborníku...

"But though we strike at you from the shadows, do not think that we lack the courage to stand in the light." - Zeratul

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 12. úno 2008 18:50:59 

TaSs píše:
Protossove-borci píše:
vyváženej není vůbec...kuli protossům a jejich funkci u dark archona např. ovladání SCV nebo drona

ROFL xD xD xD Nedalo mi to, když jsem si přečetl tohle, musel jsem se regnout xD

Hochu, ty vůbec nevíš. MCčko je absolutně useless schopnost a pokud se někdy DA staví, tak maximálně v PvZ kvůli maelstromu, na zastavení ulter.

napsal sem teoreticky ne prakticky...a to je pravda...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 12. úno 2008 19:01:18 

Ano, přiznávám je to nepřímá narážka na tvou osobu(nepřímá, že jsem si ji vypůjčil od insolita, který řekl přesně tohle:"a podle me se vyjadrujes jako xenofobni vulgarni polointeligent"+ještě o tom že tu sám taky nejsi veterán T.T

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 12. úno 2008 19:05:50 

Protossove-borci píše:
TaSs píše:
Protossove-borci píše:

napsal sem teoreticky ne prakticky...a to je pravda...

A k čemu je v praxi nevyužitelná teorie? No brain :roll:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 12. úno 2008 19:07:15 

homosexual píše:
Ano, přiznávám je to nepřímá narážka na tvou osobu(nepřímá, že jsem si ji vypůjčil od insolita, který řekl přesně tohle:"a podle me se vyjadrujes jako xenofobni vulgarni polointeligent"+ještě o tom že tu sám taky nejsi veterán T.T

ale o žádným impotentovi se tam nezmiňuje...takže mě laskavě neurážej...

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 119 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina