Muj posledni post k tomuhle tematu, protoze fakt neverim tomu ze 90% lidi tady u hry nenadava. Kazdopadne pokud to tak je, tak je mi vas uprimne lito (neni to fraze, opravdu je). /turn emotions on pls. Ja jsem po kazde hre zdrceny a po kazde vyhre nadseny a nejen u SC2. Kdo to takhle nema, tak me fakt mrzi, ze si tu hru neuzijete ;D Ja ano a plnymi dousky.
A k tem sankcim organizatoru. Za chvili byste chteli aby byla dodrzovana i etiketa v oblekani, nebo co? Nikdy jste nevideli treva v detailu v televizi jak nadavaji fotbalisti, hokejisti, atleti proste vsichni...jsou to proste lidi, ktery zijou tim ci onym sportem, tak je nechte dychat ffs.
Btw. nejlepsi herni zazitky vzpominky mam prave z podobnych "emo" vystupu, kdy se totalne lidi pohadaj na Skype (VT, TS). Ale nastesti sem hral vzdycky s lidma, ktery to proste berou jako emocni soucast hry a kdyz by me za moje chyby neposlali do prdele (i hur
) tak by me to ani tolik nebavilo.
Takze zkuste se do hry nekdy poradne zazrat, aby az budete prohravat, tak se vam stresem bude svirat zaludek a zase naopak pri uspesnem tazeni vam bude srdecni tep nadsenim strme stoupat, fakt to stoji za to a spostu profi hracu to dela, jinak by u snad kazdeho TL streamu nebylo dole napsano: Advisory: This stream contains explicit language.