StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je stř 04. pro 2024 20:20:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Headhunter
PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 15:27:43 

2 Drakan, vis co vubec znamena svoboda slova a demokracie? To neznamena ze muzes nekomu jen tak nadavat... Zrejme to nevis tak se tim neohanej. Za nadavku dostanes pres drzku uplne vsude na svete a jedno jestli tam je diktatura nebo demokracie atd. Jinak souhlas s Archem a Blondyrem.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 18:15:43 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Rypicong píše:
2 Drakan, vis co vubec znamena svoboda slova a demokracie? To neznamena ze muzes nekomu jen tak nadavat... Zrejme to nevis tak se tim neohanej. Za nadavku dostanes pres drzku uplne vsude na svete a jedno jestli tam je diktatura nebo demokracie atd. Jinak souhlas s Archem a Blondyrem.

Dalsi clovek co nevi co je demokracie...prosim dej mi pres drzku za to, ze otevru pusu, ale cekej zalobu...to je demokracie. Je to system zalozeny na pravidlech a vsichni maji stejna prava vymezena tzv zakony apod.. To je demokracie...neni to o brani "spravedlnosti" do vlastnich rukou. ;) Tady je to samej vseved ;D opravdu se bavim.

btw. Eldasan tobe se smeju nejvic...odsuzujes nadavky ostatnich ale jsi jediny, kdo me v tomhle topiku nadava (a nejen me /wave Drakan)...Pro lidi co se to nechce cist tak to bylo: Tohle si opravdu muze myslet jen ten, kdo vyrustal na verejnych zachodcich!!! (resp. Je me na bliti z tebe...). Dalsi kdo kaze vodu a pije vino. Me osobne je to uplne fuk. Jinak pro me je uplne fuk, jestli me nekdo posle do prdele, do riti, do zadku, do analniho otvoru, do hnedodirky apod. Vsechno je to stejna oblast, opisujte si to jak chcete...a tak asi chapes, co moje vztahovacna duse chape pod verejnymi zachodky *lol*.

/trolling off

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 19:40:13 

Stoky píše:
Rypicong píše:

Dalsi clovek co nevi co je demokracie...prosim dej mi pres drzku za to, ze otevru pusu, ale cekej zalobu...to je demokracie. Je to system zalozeny na pravidlech a vsichni maji stejna prava vymezena tzv zakony apod.. To je demokracie...neni to o brani "spravedlnosti" do vlastnich rukou. ;) Tady je to samej vseved ;D opravdu se bavim.

btw. Eldasan tobe se smeju nejvic...odsuzujes nadavky ostatnich ale jsi jediny, kdo me v tomhle topiku nadava (a nejen me /wave Drakan)...Pro lidi co se to nechce cist tak to bylo: Tohle si opravdu muze myslet jen ten, kdo vyrustal na verejnych zachodcich!!! (resp. Je me na bliti z tebe...). Dalsi kdo kaze vodu a pije vino. Me osobne je to uplne fuk. Jinak pro me je uplne fuk, jestli me nekdo posle do prdele, do riti, do zadku, do analniho otvoru, do hnedodirky apod. Vsechno je to stejna oblast, opisujte si to jak chcete...a tak asi chapes, co moje vztahovacna duse chape pod verejnymi zachodky *lol*.

/trolling off

Výraz "dostat přes držku" byl myšlený obrazně a vztahoval se hlavně ke svobodě slova. Jestli si nekdo myslí že svoboda slova a demokracie znamená že může někdo komukoliv beztrestně nadávat a říkat úplně cokoliv, tak je na omylu a v demokracii ( ani nikde jinde ) není tolerováno a bude také po zásluze potrestáno.
PS: k tvému příkladu o otevření pusy, zbití a žalobě jsi zapomněl dodat, že žaloba poputuje i skrz otevření pusy, to je demokracie...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 21:41:16 

Omg kazdy kdo je bez viny hodte kamenem... VY SLUSNACI!!!
UZ vas vydim jak v kazde hre piste gg wp jsi lepsi ja jsem loosser.

KDYBY JSTE ALESPON NEKECALI!!!

Drakan #783

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 22:03:20 
 ICQ  Profil

Drakan píše:

Ne každej je rager. :):)

Fanatic.547

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 22:23:25 

Ja jsem v realu v pohode ale tohle je hra.
Prece do dalsi hry nepujdu frustrovanej nebo mlatit do stolu

Drakan #783

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 22:36:07 

Drakan píše:

já klidně tím šutrákem hodim. GL, HF, GG apod sám od sebe nepíšu. Pokud někdo napíše první, odpovím mu. Pokud někdo pyskuje, ignoruju ho. Pokud jsem naštvanej od nadávání mám pusu né klávesnici. Ale za mojí prohru nikdy nemůže ten na druhý straně ale vždy jenom a pouze já.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 23:00:17 

pokud jsi schopen mlatit do stolu , tak ten rager jsi :D a uprime ano , vzdy pisu hi gl hf a na konci hry kdyz prohravam gg pred leavem ... vyjimka je kdyz prohrava souper ... napise vetsinou prd xD

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 23:50:12 

Nebudu psat ze jsem nikomu nenadaval. Moje zacatky v bronzu byly bm porad jsem nadaval. Pak jsem pochopil ze chyba je ve me ne v hre/protihraci. Jiste ze prohravam nerad a ne vzdy pisu gg pokud si nemyslim ze souper hral lepsi hru nez ja. A jasne ze se kolikrat nastvu ale tak to proste vypnu lehnu si na postel zavru oci a uklidnim se pak se vratim k pc a podivam se na rep. Pokud vim kde je chyba a citim se nadalsi hru tak pokracuji pokud ne tak vypnu hru nema smysl zbytecne prohravat jen proto ze jsem nastvany. Pokud jde o HH tak napsiu znovu to co jsem psal uz jednou nevadi mi ze nekomu neco takoveho napise pm je to jen na souperi jestli to veme s nadhledem a rekne si lol no jo head to se dalo cekat a nebo z toho bude delat kauzu. Neco jneho je pokud to napise verejne na streamu potom je ban na miste.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 10. lis 2011 23:56:25 

Na jednu stranu se moc nedivím "komentování" hry HH,asi byl trochem mimo(nebo mu stará nedala),ale každý SPORT má své meze a aspon na top urovni turnajů by mělo být zachované kodexy chování.Toto bylo tak zralé na citelné sankce od organizátorů.Tot můj názor.(kripl je dost citelná urážka i pro zmrzačeného)

Nekamenovat nezabíjet,jsu jen malí zergling :D

KENNY

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina