Arch píše:
jj , hlavne to resit rychle .... jinak je mozne ze te reportlo vice lidi za hacking , proste neunesly svou prohru , ale nevim jak v techto pripadech blizz postupuje , musi mit dukazy , ale je mozne ze pokud te reportlo velke mnozstvi lidi tak ti ho proste daly i bez dukazu.... jinak tyto lide co vse schazuji na cheaty etc ... to znam
mam podobny pribeh z wowka ... pred par mesici jsem si tam prekopiroval na ptr realm sveho maina ... jelikoz u nej mam kompletni naxx gear z naxu 40 (full t3) narazil jsem na takoveho chytreho cloveka az mi rozum stal ... porad mi whispoval pres jakou stranku jsem hackl blizzard , ze tento gear uz neni ve hre etc ... nemohl jsem mu ani po hodine domluvit ... nakonec to zkoncilo tak , ze rekl ze jeho bracha dela GMko (zrejme na free serveru
) a ze proste i on tvrdi ze jsem hacker .... ono si nevyberes no , takovych expertu a mistru sveta je hodne ... a to ze je napr totalne prejedes dobrym timing pushem muzou povazovat za to , ze jsi hacker , vidis celou mapu odhalenou , ovladas lagy, mas nekonecno surovin a dalsi chujoviny
BTW je tu i moznost v podobe win trade ... kdyz se propadnes uplne dolu do bronzu a na stridacku vyhravas ... blizzard toto take bere jako "hack"
Tak moc nerozumím tomu co tu píšeš, wow se mi fakt nelíbí a tak nevím o čem je řeč, poslední věta se mě netýká, nejsem rozhodně achieve hunter, plácám se furt v goldu jen díky svému extra ultra skiluu, prohrávám vyhrávám normál. Co se týče poraženejch soupeřů poslední doobou nikdo neprskal, dřív mí párktát vynadali za to že prohráli a že sem noob když prohráli a různý mfkr nadávky, nikdy sem se nehádal, spíž jsem je pochválil i přesto že mi nadávali, fakt nechápu a nevěřím, že se z účtem shledám, tak že tím bude končit má SC2 bohatá kariera, páč abych si kupoval 2. hru, to fakt ne....