StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je stř 04. pro 2024 20:21:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Season 4
PříspěvekNapsal: pát 28. říj 2011 10:52:44 

Přesně tak, v nové sezóně se začíná úplně od nuly, takže to že jsem byl 4. v bronzu je mi prd platný, když mne hra umístí opět do bronzu, jednoduše jsem nestihl se do silveru prokousat díky konci sezóny, teď musím začít zase od nuly a to při zkrácení sezóny je docela nemilé :roll:
Je sice fakt že poslední dobou jsem měl poměr tak 2 výhry, 1 prohra, ale stále jsem dostával z 95% bronz soupeře a asi i proto mne hra nechala v bronzu, ač jsem byl již asi měsíc v TOP 8. Zkrátka neporážel jsem silnější soupeře ze silveru, hra mi je dosud nenabízela, asi jsem na to ještě nebyl zralej :mrgreen:
Ale pokud na to člověk má a udělá si čas hrát, prokouše se od nuly k top dost rychle a postup výše ho pak nemine ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. říj 2011 10:55:55 
 ICQ  Profil

Tyckin píše:
Přesně tak, v nové sezóně se začíná úplně od nuly, takže to že jsem byl 4. v bronzu je mi prd platný, když mne hra umístí opět do bronzu, jednoduše jsem nestihl se do silveru prokousat díky konci sezóny, teď musím začít zase od nuly a to při zkrácení sezóny je docela nemilé :roll:
Je sice fakt že poslední dobou jsem měl poměr tak 2 výhry, 1 prohra, ale stále jsem dostával z 95% bronz soupeře a asi i proto mne hra nechala v bronzu, ač jsem byl již asi měsíc v TOP 8. Zkrátka neporážel jsem silnější soupeře ze silveru, hra mi je dosud nenabízela, asi jsem na to ještě nebyl zralej :mrgreen:
Ale pokud na to člověk má a udělá si čas hrát, prokouše se od nuly k top dost rychle a postup výše ho pak nemine ;)

Tak ještě jednou. To že budeš v top 8 ti postup nezaručuje. A od nuly s novou sezónou nezačínáš. Každej má na b.netu skrytý match-making ratio, který ti zůstává na každou sezónu uplně stejný. Můžeš bejt klidně první v divizi, ale hrát jen proti bronzákum a postup tě nečeká. A další sezonu pokračuješ tam kde jsi skončil, jen musíš znova nasbírat body abys byl top.

Fanatic.547

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. říj 2011 19:21:16 

Však já vím, ovšem pokud nebudu sbírat dost body a neprokoušu se trochu více, hra mi zřejmě na 50 místě bronze nebude dávat silver hráče, alespoň si to myslím, ač jsem v předchozí sezóně byl dost vysoko. A budu-li hrát málo a je teď zkrácená sezóna, zase to asi nestihnu :mrgreen: Nu což, nevadí, hraju pro zábavu a v bronzu se lépe vyhrává :lol:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. říj 2011 19:56:22 

Tyckin: Ty to pořád nechápeš. O tom jestli postoupíš do vyšší ligy nezáleží na tom, kolikátý jsi v divizi. Když prostě budeš porážet hráče z vyšší ligy, tak tě to promotne. A to jestli budeš hrát proti hráčům z vyšší ligy taky nezáleží na tom, kolikátý jsi v divizi. Když budeš většinu zápasů proti bronze hráčům vyhrávat, začne ti systém dávat silver hráče. Do vyšší ligy můžeš postoupit klidně i z 50. místa. Vím to z vlastní zkušenosti. Minulou sezonu sem začal hrát necelej měsíc před koncem. Po placement matchích mě to hodilo o silveru a měl jsem nula bodů, tudíž jsem byl někde kolem 70. místa. Potom během asi 6 zápasů, z kterých jsem většinu (myslím že 5) vyhrál, mě to hodilo do goldu...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. říj 2011 7:54:58 

Tady nejde o to že bych to nechápal, ale ač jsem byl asi 3 týdny v TOP 8, dostával jsem stále bronze soupeře a ani při poměru 2 výhry na 1 prohru mi hra silver soupeře nenabídla (snad jednou možná), takže proto si myslím že na 50. místě v bronzu na silver soupeře nemám šanci narazit, podle té zkušenosti tomu tedy moc nevěřím. Ale jsem herní lama, takže se možná pletu :mrgreen:

Ještě by mne malinko zajímalo, proč se mi v signatuře neaktualizoval stav, včera jsem vyhrál 2x 1v1 a tušm 4x 2v2, no snad později :?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. říj 2011 8:35:37 

Ono to chvíli trvá než ti to začne dávat soupeře z vyšší ligy. A to, že začala nová sezona vůbec nevadí. Pokračuješ tam, kde jsi skončil v té minulé. Nejlepší je se o tohle nestarat a prostě hrát :) . Až budeš mít skill na to postoupit, tak postoupíš.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. říj 2011 9:12:29 

jj tohle neřeš jenom HRAJ!! a najednou uvidíš že ti to začne dávat ty silveráky ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. říj 2011 14:07:20 

Hm, až budu mít skill, mám obavu že hraju pořád stejně mizerně a proto mi to silveráky nedává, asi mne hra správně otypla, ještě na to nemám :mrgreen: Ale hrát budu :lol:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. říj 2011 15:56:19 

Tyckin píše:
Hm, až budu mít skill, mám obavu že hraju pořád stejně mizerně a proto mi to silveráky nedává, asi mne hra správně otypla, ještě na to nemám :mrgreen: Ale hrát budu :lol:

Tak je cas zacit se ucit. Kdyz jsem zacinal tak jsem se celou 2 sezonu placal v bronzu nekde v polovine sezony jsem se zacal o hru vic zajimat koukat na day9 daily a cetl ruzny clanky a zacal to prevadet do hry 3 sezonu jsem byl silver a ted jsem v goldu. Pokud zahrajes jenom 1 nebo 2 hry denne a parkrat do tyden na neco kouknes tak je postup tvuj. V bronze jen stav workery ,supply depa( u tebe vlastne oviky) a stav random unity pak je posli pres acko a jsi v silvru no tam to vypada dost podobne a gold neni o moc lepsi.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina