takže reakcia
to Stoky:
1, "Pasivita terrana v replay" - Ale to je celý problém, ktorý ja vnímam s veľkou intenzitou tiež. Totiž keď sa teraz rozhodne konečne tiež pre určitú formu mapkontrolu, je veľmi zraniteľný Mutaliskami. BratOK musel mať army na takom malom území, pretože nad hlavou mu poletovali Mutaliskovia, a keby sa rozhodol pre nejaký pohyb a rozdelil by army, Mutas by ju postupne po častich zožrala.
2, "Na argumenty bud nereagujes a nebo se jim posmivas" - v žiadnom prípade sa rozumným argumentom neposmievam. Ale post Ashencza bol v danom čase neadekvátny, pretože: a, základ svojho príspevku postavil na tvrdení, ktoré som nikdy nepovedal. b, replay, ktorý uviedol bol síce výborný, ale z dôvodov, ktoré som uviedol nižšie, zbytočný. C, to už sme sa dostali do obdobia, kedy stačí len hodiť replay (mimochodom v súčasnosti najlepšieho terrana) a byť hrdý, že ako som to tomu cry babymu natrel? Tak to sa čudujem Idrovi a Artosimu, že strácali v ich sérii "IMBALANCED", toľké minúty diskutovaním a odpovedaním na otázky. Veď stačilo hodiť replay a bolo by to vybavené.
3, "Použitie Ghostov" - budem sa ich snažiť viac zapracovať do svojej army, ale problém, ktorý vnímam je ten, že daná taktika je už brutálne náročná na APM. (siege tankov, uhýbanie sa pred banelingami, snipe, atď.) Ďalší problém vnímam v tom, že Ghosti slúžia v TvZ prevažne len na snipe tých Broodlordov, a že ak ide zerg niečo iné, nie sú taký dobrý. A rýchlosť akou vie zerg swichnúť na niečo iné asi netreba rozoberať.
to Ashencz:
1, "Dobře dobře, máš pravdu jsme chudáčci" - a je to tu zasa, povedz mi prosím ťa, kde som niečo také povedal?
2, "Protože pokud si nenecháš poradit, tak nechápu účel topicu" - áno, Stoky spomenul Ghostov, ale to bola jediná rada, ktorá tu zaznela. Od teba som žiadnu nepostrehol. Ako si si určite všimol, tak na konci môjho predošlého príspevku som položil konkrétnu otázku.
Ashencz, netreba to všetko brať tak osobne, veď aj ľudia, ktorý majú rôzne názory by sa mali vedieť v kľude porozprávať. Napr. čítal som tvoj denníček a celkom som sa pobavil (v dobrom). Len tak ďalej.
PS: Tento topic nemal byť v žiadnom prípade o sťažovaní sa terrana, že aké sú ostatné rasy imba. Toho tu už bolo zo všetkých strán dosť. Len sa mi zdá, že vždy som vedel, že chyby robím ja a že bolo na mne, aby som sa zlepšoval. Teraz to však vnímam trochu rozdielne, pretože pomalosť a nemožnosť dostatočne rýchlej reakcie nezachráni ani 300 APM, ani scout mutaliskov v predstihu.