Ashencz píše:
Zkus se podívat na tenhle replay z Dreamhacku - Thorzain vs July - a pak, že se nedá za T zerg porazit
http://www.youtube.com/watch?v=EHQd63FBxUUBrilantné argumentovanie. WOW (je to myslené sarkasticky). Ja som nikdy nepovedal, že sa Zerg poraziť nedá. Ale tak čo už. Nie každý vie pozorne čítať. Alebo možno aj vie, ale je lenivý tak učiniť.
Tak na ton videu som tam videl napr. to:
1, Keby ThorZaIN neskautol a nezničil Broody v čase 21.20, tak by bol vo veľkých problémoch. A to aj napriek brilantnému pushu zo začiatku hry. A to ani nehovorím o tej nezmyselnej strate Infestorov.
2, Terran sa konečne rozhodol pohnúť so svojou slimačou army a niečo urobiť, a hneď prišiel o Fortress.
3, ThorZaIN je momentálne iná liga (čo robil na TSL 3 bolo neskutočné). Dovolím si však povedať, že bez darovaných Broodov a Infestorov by to asi nedal.
Mutas rules. Ale nie vážne -
Aká taktika sa za terrana dá použiť proti počtu približne 15 mutas na takejto veľkej mape? Pri pomalosti terranskej army ja osobne žiadnu nevidím. Z osobnej skúsenosti viem, že ani Veľké množstvo turretov nie je účinné, lebo vždy sa najde miesto, ktoré pokrýva len pár a tie Mutalisky snajpnú ľahko. A pri každej expe sa marina/thor mať nedá.