StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 17:23:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Terran je vážně OP z pohledu Terrana
PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 12:27:35 

Chelios píše:
goldaci se bavej jak nejlip cheeznout zerga :roll: bravo! Naučte se hrat makro a ne tydle sracky!!!

A co ti na tom vadí?
Vždyť jestli je to baví a nemají ambice na to stát se master hráči, tak proč ne?
Pro většinu lidí je SC2 zábava a ne povinnost hrát podle předepsaných "orderů" a podle toho "jak by se to mělo jet" ...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 13:14:47 

Na co macro, kdyz vidim, jak se T nadre, ma o bazi vic a jen tak tak vyhraje :-)

http://sc2casts.com/cast4192-sixjax.Maj ... -Pool-play

Nakonec to stejne projel (zvlast druha hra mi pripomina moje skvele zazitky :-)

V mym pripade je uplne jedno, jestli me prejede 20 bane po 15 minutach nebo 100 bane po hodine ;-) Po 1000 odehranych hrach to uz proste lepsi nebude. Leda, ze by v patchi, dali nejakou A-move jednotku, co zere lingy a bane na potkani :-D

White: Amen, bratre :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 13:31:30 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Taktika speedling+baneling na terrana skutocne vacsinou funguje dobre, ale vcera ma zrovna vymlatil terran ktory isiel fast blueflame. Ked som k nemu dorazil, mal tam uz asi 5-6 motoriek a uplne mi vypalil rybnik :D

Mozno som dosiel neskoro, ale nemam pocit zeby som zdrzoval. Jednoducho typol co pojdem a vyslo mu to.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 13:46:32 

Swen píše:
Spicak píše:
turety rozkoušou lingové jak nic , dva raveni stejně maj energii tak max na 4 když je teda nenecháš uplně nabýt . takže zatím co koušou lingové/roachové turrety tak queeny ničej letadýlka :D

Kdyz to cekas tak jo, ale kolik zergu na ladderu tohle ceka, preci jen jen scout ovikem deal tak 1% zergu v goldu .-P na tebe musim vymyslet neco jinyho ty uz to znas :mrgreen:

no ta naše hra jak sme hráli tak tu sem hrá strašně :D po týdnu co sem na SC nešáhl to bylo vidět :D

VoiDsc2cast - stream s komentářem. streamuju Ladder , Custom games , showmatche , clan wars. Se spolukomentátorem Eirilem! :)
a k tomu vám budu hrát to nejlepší z DnB co si umíte představit :) - http://www.justin.tv/voidsc2cast

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 14:02:40 
 ICQ  Profil

white_wolf píše:
Chelios píše:
goldaci se bavej jak nejlip cheeznout zerga :roll: bravo! Naučte se hrat makro a ne tydle sracky!!!

A co ti na tom vadí?
Vždyť jestli je to baví a nemají ambice na to stát se master hráči, tak proč ne?
Pro většinu lidí je SC2 zábava a ne povinnost hrát podle předepsaných "orderů" a podle toho "jak by se to mělo jet" ...

Vadi mi lidi co cheezujou na ledru protoze mi vyslovene kazi hru. Ty si snad myslis ze jinde nez v mastru se nehraje makro? Makro hru si muze szahrat i v bronzu.

Swen píše:
kdo tu mluvi o cheezu me jde jen o to zerga zpomalit abych to mohl poradne rozjet v TvZ mam vetsinou cca 30-40min hry

opening z 2 starportama je cheez a je jedno jestli delas helion basnhee nebo raven basnhee

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 14:19:50 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Ja ti nevim....podle me je cheese spravny komponent hry...preci nemuzes cekat ze na sebe navzajem nebudete se souperem prvnich 10 minut utocit? Resp. to je moje definice cheesu udelat neco co neni bezne, dost casto je to otazka timingu. Ja si taky rad obcas zahraju marine rush (v 5.minute utocim tak 5-8 marinakama). Nebo 2port banshee. Pokud chces techovat, nebo massexpandovat, tak je to proste riziko. Pokud chce zerg hrat "makro" hru Tak at si ke kazde hatcherce da par spine/spore crawleru...pak si muze zahrat makro hru...

2kori: proti lingum mas snad heliony ne?? Jen ale musis pocitat ze nejsou zazracny...pokud na tebe nepritel vysype 100lingu tak nemuzes cekat ze to ubranis 6 helionama (100lingu je 2500mineralu). Ale 100lingu vs. 25 helionu...myslim ze vysledek je jasny...

btw. cena blinga je cca stejna jako helionu...takze kdyz souper pouzije 4 blingy na 3 heliony tak je to cca rovna vymena...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 14:23:09 

Chelios píše:

Vadi mi lidi co cheezujou na ledru protoze mi vyslovene kazi hru. Ty si snad myslis ze jinde nez v mastru se nehraje makro? Makro hru si muze szahrat i v bronzu.

Mám pocit, že jsi úplně nepochopil co jsem napsal. Nepsal nic o tom co si myslím nebo nemyslím o makrohrách nebo cheesech, popř. o tom kde jde zahrát makrohra nebo chees. Psal jsem o tom, že to je každého věc co ho baví, a že pro zábavu je lepší se neohlížet na nějaké standardy, ale hrát tak jak mě to baví. Mě osobně baví zkoušet neprotřelé věci a ano občas je to chees, občas je to nájezd na makrohru a občas je to totální blbost.

Pokud někoho baví cheesy, ať si cheesuje, pokud někoho baví makro, ať hraje makro. Pokud Ti vadí ladder, hraj customky...
Ale přijde mi "hloupé" pořád se do někoho navážet, že nehraje tak jak praví nějaký standard, a že Ti co hrajou cheesy jsou noobové apod. Klidně ať cheesujou, pokud je to baví, tak dělají to, proč si tu hru koupili - pro zábavu. Navíc, ne nadarmo se říká: účel světí prostředky...

A navíc jsme totálně OT :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 14:34:51 

white_wolf píše:
Klidně ať cheesujou, pokud je to baví

Tam nejde o to, ze je to bavi, ale tyhle lidi hrajou na body vis, pochybujum ze by nekoho bavilo kazdou hru jet porad treba tvuj marine rush ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 14:42:08 

A k cemu jsou jako ty body dobry, smim-li se zeptat? ;) :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 14:51:37 

Geene píše:
white_wolf píše:
Klidně ať cheesujou, pokud je to baví

Tam nejde o to, ze je to bavi, ale tyhle lidi hrajou na body vis, pochybujum ze by nekoho bavilo kazdou hru jet porad treba tvuj marine rush ;)

Ale však o tom celou dobu píšu - ať si hrajou co chtějí a jestli hrajou na body, tak předpokládám, že je baví získávání bodů a já jim to neberu a nenadávám kvůli tomu.

Btw. marine rush není můj ;) Zaprvé jsem ho nevymyslel, zadruhé hraju protosse ;)

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina