StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 07. črc 2025 22:16:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nekonečný příběh
PříspěvekNapsal: pon 14. led 2008 21:26:55 

Otočil jsem se se a běžel khospodě. Na vývěsním štítu bylo napsáno U zlatého selete hned nad žlutě vybarveným prasetem. Vešel jsem dovnitř.
Uvnitř se to hemžilo směskou různých individuí. 5 chlapů velkých jako hora hráli karty o peníze(troufám si říct,že ne moc poctivě),alkohol tekl proudem a na podiu tančila polonahá žena jakési erotické tance. Zábava byla v plném proudu,takže na moji přítomnost nereagovali tak znepokojivě jako jiní,přesto se za mnou několik lidí otočilo.
Věděl jsem,kam mám jít. Ne,to není správné vyjádření. Cítil jsem ho. Jeho mysl se dala mezi všemi snadno najít,takže jsem se na to pokusil spoléhat.
Úspěšně jsem se protlačil skrz místnost až ke schodišti,které vedlo k pokojům. Zde jsem již byl nedočkavý. Tak blízko. Tak blízko cíle. Skoro jsem již běžel. Najednou jsem je uviděl. Ano,ty dveře to jsou. Za nimi je. A zřejmě má společnost.
Vpadl jsem do pokoje. Byl tam drakobijec a s ním žena. Když jsem si ji prohlédl,bylo mi jasné,co se ti dva asi chystali dělat.
Co tady děláš! A kdo vůbec seš! Vypadni nebo tě rozsekám na kousky!
Tímhle? Nevěřícně koukal na meč,který jsem přelomil na dvě kusy,jako by byl ze dřeva. To ho zřejmě ještě více naštvalo. Vrhl se na mě jako rozzuřený býk. V poslední chvíli jsem uskočil a stihl mu nastavit nohu. Zakopl a narazil hlavou do zdi.
Tohle ho na nějaký čas uspí.
Žena se dala do křiku. Pomoooooooc,vraždaaaaaaaaaa!
Ignorovala ten malý detail,že drakobijec je jenom v bezvědomí a nic vážného se mu nestalo. Na to jsem ale neměl čas. Musel jsem jednat. Upřel jsem na můj pohled. Přestala řvát. Chvíli na mě nepřítomě hleděla a pak se skácela k zemi.
Slyšel jsem kroky. To budou ti ostatní z hospody,jdou se podívat,co se stalo. Co teď? Nevím,jak jsem věděl,že tohle umím,byl to instinkt. Každopádně,když vrazili do pokoje,jediné,co mohli vidět kromě těch dvou na podlaze byl havran vylétávající z okna...

Bylo to úžasné. Taková svoboda. Vychutnával jsem si to. Bylo to jako ve snu. dělal jsem různé přemety,vývrtky,otáčky... Až jsem si uvědomil čas. Rychle jsem letěl směrem ke strážnici.
Nebyl tam nikdo,kromě jednoho spícího strážného. Buď všichni hledají mě nebo toho draka. Usmál jsem se,jak mi to jenom moje ptačí forma dovolovala. Nemohlo to být jednodušší.
Proměnil jsem se zpět a přesekl lana držící most. Hluk probudil strážného,který se na mě nechápavě díval.
Co... Kde...
Jednou dobře mířenou ranou jsem ho poslal zpět do říše snů. Zdá se,že můj společník to zvládl. Proměnil jsem se zpět,připravený ho následovat...

Alessa vybuchla vzteky. Ti packalové to nakonec nezvládli. Zdá se,že to bude muset udělat sama. Tlačila na Shadeovu mysl. Zdálo se,že to funguje,ale najednou narazila na tuhý odpor. Cosi ji vytlačilo z jeho mysli. Na vodní hladině teď byla vidět jenom temnota.

http://ankarlant.myminicity.com/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 14. led 2008 22:10:14 

Kain seděl ve své kruhovité jeskyně.
Nehybně.
Sám.
Pozoroval Srdce Sabaratu a byl znepokojený. Rudé pulzující světlo zmizelo a to znamenalo jen jednu věc. Zajatec unikl. Kain vzdychl, obtočil si řetízek kolem prstu a přiložil drahokam k ústům. Tiše zašeptal zaklínadlo. Amulet se rozevřel, jako když květ po dlouhé zimě chce opět načerpat první paprsky slunce. Sartharský anděl se kolem sebe rozhlédl, a když viděl, že je sám, začal s přeměnou. Svaly se napnuly, oči a vlasy zčernaly, jen několik rubínových žilek nasávalo stíny do nekonečné prázdnoty Kainova nynějšího pohledu. Ústa se naplnila ostrými tesáky, uši se protáhli. Nárůst svaloviny dokončilo prodrání se zahnutých drápů napovrch. Amulet na tuto změno zareagoval a z červené barvy přešel do sněhově bílé. Kainovo nestvůrné já pozřelo drahokam. On sám cítil jak mu padá dolů. Pomalu. Pomalinku postupoval. Klidně dál. Hlouběji. Ne ještě ne. Vše musí být dokonale načasované nebo tak maximálně spáchá sebevraždu. Ještě chvíli. Už jen pár centimetrů.
Teď!
Kain opět vrazil své nestvůrné drápy do svého těla a jako nějakého parazita vyrval amulet zpět na povrch zemský. Kainovým břichem projela strašná bolest. Jeho řev se musel nést hluboko dračími chodbami. Padl na čtyři a vyplivl něco, ze své černé krve. Až znechuceně si otřel svá potřísněná ústa a opět se opřel o stěnu jeskyně. Z tváře si odhrnul pramen vlasů, který už opět získal svou platinovou barvu. Takřka lidskou rukou si pohladil kůži na břiše. Rána opět zahojená. Zůstala jen malinká jizvička, která ví co se doopravdy stalo.
Svěřenec purpurových si dal opět dar od neznámého zpět na krk. Řetízek zacinkal do ticha sluje. Kain, klidně oddechujíc, stále hleděl kamsi do prázdna. Zhluboka se nadechl a zavřel oči. „Mám tě, můj příteli!“, neslo se mu myslí.
„Od teď ať půjdeš kamkoliv půjdu s tebou. Nikdy se přede mnou neschováš. Ať jsi kdosi . Ať jsi kdesi! Protože tvá podstata nyní koluje v mých žilách. A až se spolu opět setkáme. Dokončím to co jsem měl udělat již dávno!“
Kain otevřel opět své oči a pohladil předmět, který ležel vedle něj na podlaze. Byl to nůž a na něm vyryto několik léčivých run. A také některé, které podporují regeneraci.

Athaneris spala ve svém pelechu. I když stále měla lidskou podobu, a tak nějak si na ni již zvykla, byla schoulená do klubíčka jak spí draci ve své dračí podobě.
Vypadal jako nemluvně.
Její nahé tělo mělo ten kouzelný odstín světlounce fialové. Hruď stoupala a klesala s tím jak pravidelně zlehka dýchala a dlouhé vlasy, které hladily její záda, hrály všemi barvami fialové, avšak karmínová převažovala.
Spala tak klidně.
Nechráněně. Až bezbranně. Oči zavřené víčky, která se jen sem tam hla.
Víčky, která nyní nebyla zakryta šátkem, který dostala od bývalého Purpurového.
Víčky, která chránila onen sen. Tma. Cizí slova. Zmatený běh chodbou. Strach. Poznání. Běh. Tma. Běh! Pach smrti! Běh dál kamsi do neznáma! Více hlasů!! Šílenství!! Běh!!! Pád!!! Otevření svých mladých očí!!! A…
Athaneris vykřikla! Ještě v šoku se snažila utéct pryč. Pryč od toho všeho, jenže její záchranu znemožnila stěna jeskyně. Vyděšeně se ohledla do tváře oné kamenité masy. Rychle dýchala a zmateně se dívala po svém brlohu a hledala šátek.
Našla ho. Opatrně ho vzala do dlaní. Ruce se jí celé třásly. Dýchala již klidněji a myšlenky se zpátky pokojně uklidnily. Zavázala si ho zpět přes své oči. Udělala uzel a lehla si zpět do pelechu. Schoulila se do klubíčka a začala plakat. Slzy ji smáčely onu černou látku a dál sklouzávaly po její hebké tváři.
Myslela jen na jediného. Jediného, který ji miloval. Na první pohled to nebylo nijak znát, ale ona cítila, že ji miluje jak jen jeho srdce bylo schopno. „Můj drahý. Má lásko.“, zašeptala do ticha. „Nechci ti ublížit. Nechci tě ztratit“, její šepot přerušil vzlyk,
“Jen kdybys věděl, proč šátek můj slzami se jen třpytí
Co trhá mou masku na hromádku střepů
Proč nikdy tě pohled můj nespatří
Proč řítím se Temnotou stále jen dolů“

Slova se dále jen v prázdnotě rozpouštěla a jedinou odpovědí pro Athaneris byl další příval perleťových slz.

daleko na severu

Vard’Hatherech se díval na obřího ještěrovitého tvora, který měl na sobě sytě černé šupiny. Obr, který byl přikován, ke skále s sebou zmítal a vypouštěl jedovaté výpary na každého, kdo se dostal moc blízko.
Náčelník kmene Anubuther, nadzdvihl svou rituální masku a odplivl si do písku.
Dvě stě. Dvě stě jeho můžu ho to stálo. Ale byl úspěšný. A to bylo hlavní. Jedním máchnutím jeho svalnaté tlapy odehnal několik much z jeho rohů.
Odfrkl si. Otočil se a vyšel z hlavní jeskyně. Bylo z ní krásně vidět na menší plošinu, která spojovala tři hlavní hory. Dole asi pět jeho můžu táhlo menšího ještěrovitého tvora k popravčímu. Tvor se sice pokusil o nějaký odpor, ale ten byl zbytečný. Jeden lovec z Anubutherského kmene přiskočil k ještěrovi a dobře mířenou ranou pěstí ho omráčil. Bezvládného ho pak již lehce dotáhli na konečné místo. Kat v rituální červené masce pohlédl na Vard’Hatherecha. Náčelník zdvihl svůj nestvůrný štíří ocas a na znamení jim máchl. Popravčí zdvihl svou mohutnou sekyru a ťal…

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 15. led 2008 15:29:27 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Při úsvitu příštího dne

Čekal v jezírku, čekal, až nikdo nebude v okolí. Poté, co se opakovaně ujistil, že jej nikdo nemůže vidět, vrazil svojé pařáty do vody, chvíli hmatal pod hladinou, někde to zde musí být... Nakonec to však ucítil. Drak neobratně vytáhl zvláštní dýku. Věděl, že má tu moc, věděl, že jeho putování nemá smysl. Má tu moc ho zabít, bezbolestně. Chvějící dýku si namířil k srdci...
Lobasti byl blízko stavu, jemuž lidé říkají pláč. Zavřel oči, srdce mu bušilo do rytmu smrti.
Ozvalo se špouchnutí. dýka se potápěla ve vodě. "Dnes ne..." Rychle se rozhlédl okolo sebe, draci se již pomalu probouzeli, nic nenasvědčovalo tomu, že by si jej někdo všiml. Zuřivě vyhrabal předními na dně jezírka jamku, kde schoval jeden z nejmocnějších artefaktů na světě. Smutně zahrnul jamku bahnem. "Ani napodeváté..."
Vyšel z vody bez ohlédnutí. Vzepjal svá křídla, aby si ji usušil na vycházejícím slunci...

Před třemi hodinami...

Po půlhodině neustálého běhu jsem se zastavil a odpočinul si. Něco mi na tom místě přišlo povědomé... A jelikož byla krvavá skvrna uprostřed, řekl bych, že právě zde, mně chytili drakobijci. Cítil jsem se bezmocný a bezradný zároveň. Bez svých křídel se kterými bych se mohl vznést a zorientovat se, a bez svého čichu a emocionismu jsem zase nemohl vycítit případné nebezpečí. Na půlhodiny jsem se zde schoval. Měsíc již pomalu začal zapadat za obzor a jestli si nepospíším, tak buď draci nebo drakobijci zničí celé městečko, jaká ironie...

Pří úsvitu...
Patrak letěl neustále několik hodin, ale narozdíl od draků dokáží letět rychleji a vytrvaleji. Až když konečně dorazil ke vstupu do hlavní jeskyně. Před vstupem stáli dva možní kandidáti, kteří se mohou stál druhem Matriarchy. Až nadejde čas, souboj na život a na smrt rozhodne kdo bude tím štastným a kdo tím mrtvým. Teď však byli něco jako královská stráž a každý třímal neobyčejně lesklý oštěp. Patrak rychle předal oběma několik rychlých vizí. Ti ho pustili dál. Patrak poklekl, jenže Matriarcha se dívala někam do stěny jeskyně. Po několika minutách se k němu konečně otočila.
Patrak předal vizi, Zlatého a Derwíny. Matriarcha vydala radostný skřek. Konečně se dozvěděla to co potřebovala.
Propustila ho. Patrak s bázlivou úklonou odešel. Zamyslela se. Pokud se však nadále osvědčí, přidá ho ke svým možným kandidátům... Nyní se však musí soustředit na důležitější věci...

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 15. led 2008 19:30:16 

na cokolada...

"But though we strike at you from the shadows, do not think that we lack the courage to stand in the light." - Zeratul

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 15. led 2008 19:34:56 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Protossove-borci píše:
na cokolada...

co to k certu ma znamenat??? co tim basnik asi chtel rici???

Mafie 2008

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 15. led 2008 19:41:14 

Asi to měla být odpověď na nekonečný příběh

http://ankarlant.myminicity.com/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 15. led 2008 19:55:26 

Ehm, jde vidět na co myslíš... Tím na "důležitější" věci je samozřejmě myšleno no... To si nechám pro sebe, ale cokolada to vážně není... Ale jinak dobrý joke :roll:

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 15. led 2008 20:06:10 

borci to byla jen prdel

"But though we strike at you from the shadows, do not think that we lack the courage to stand in the light." - Zeratul

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 15. led 2008 20:23:59 

Já vím, Boreczechu. Jen příště k tomu vtipu připoj něco víc, trochu to hraničí se spamem :twisted:

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 15. led 2008 21:18:52 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

hele chlapi nechme blbejch kecu mimo a venujme se pribehu

Mafie 2008

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina