Aklain píše:
saltazar píše:
Neithan píše:
Viděl jsem ten replay a musím říct zapomeň co ti říkaly kromě Deacona má pravdu. Učit se nazpamět buildy ti nepomůže pokud nemáš dobré macro a micro.
Soustřeď se na macro, macro, macro a macro. Dost často zapomínáš stavět proby to nedělej, lepší prohrát, protože máš moc probe, něž prohrát, protože jich máš málo. Taky k čemu je ti 400 plynu co se ti vznáší celou hru? Nanic. Později postavíš sentry, ale kdybych si měl tipnout bylo to proto žes viděl že máš spoustu plynu a málo minerálů. Další věc když už jedeš expanzi tak v expanzi nezapomeň postavit pylon. Hlavně měl jsi observera u jeho báze tam je na nic, nech ho v bázi ať vidíš co staví nebo ho zavěs na jeho armádu ať vidíš kdy na tebe vyráží. Takhle jeho armáda proběhla pod obsem a mám pocit že jsi to ani neviděl.
To je asi všechno prostě stavět proby, utrácet suroviny a to stačí na cestu do goldu.
Souhlas, jen doplním že to s obsem fakt jen pro nízké ligy, ve vyšších je to hovadina, lépe řečeno sebevražda pro obse.
s tim bych zase ja nesouhlasil ja
..... ucit se macro a micro kdyz ani pomalu nevis jak sc hrat? nejvetsi kravina
kdyz ucis cloveka hrat,, tak ho nejprve ucis zaklady.. build.. co na co jezdit.. nejakym micrem ho totalne nezatezujes, a ani nesmis, protoze z toho bude mit hlavu jak balon,,,,
a jak tu nekdo uvadel robotickej build.... tak to ale proste v strategiich chodi, kdyz chces hrat na urovni.. prvnich 5...6 minut mas proste danych,,, popripade reagujes na to co ti odhalila scoutovaci proba.. ale to ti stejne navazuje na dalsich x buildy ktere musis znat jak abecedu....
Já už fakt nevím, tyhle hádky půjdou do nekonečna.
Ok, já se bez znalosti hraní strategií po netu dostal bez všeho co jste tu napsali sám až do goldu. Prostě jsem hrál a trvalo mi to pár měsíců. V goldu jsem začal študovat ty vaše BO, navedl mě na to Nukestrike když mě 2x za sebou rozmašíroval v nějakém turnaji
pouze 2 marináky a marauderem
, půl roku po vydání jsem se vytáhl do démandu a teprve tam jsem začal študýrovat ty vaše replaye. Takže ok, serte na všechno co vám tu kecají a prostě hrajte a hrajte a myslete u toho.