Noall píše:
...caues lidi, nevim jestli je to nejaka modni vlna nebo co, ale za posledni dva dny sem v PvT zazil uz asi 4 marine marauder all-iny...pred tim sem se s tim nesetkal, a moc nevim, jak se proti tomu branit...predevsim on je to all-in hlavne pro me
, pac i kdyz ubranim prvni utok, tak MULY poskytnou souperi dost mineralu k par dalsim marinakum, kteri me dodelaji...nize prikladam replay...kdyz sem obsem zjistil, co se chysta, chtel sem leavnout rovnou - tohle navic byla scrap station, cili siroka rampa, ta se forcefielduje dost obtizne...byl bych vdecny za nejake tipy, jak se tomuhle lip branit
http://www.mediafire.com/?0f7g6m54dn5p0o6Tak zrovna FF na oddálnení prvního průseru tam byly a bylo jich dost, akorát trošku šejdrem
.
Chyby:
1- při obraně couvneš s loty a pak s nimi nejdeš zpátky, při takto malých bojích je to zcela zásadní chyba - 3 loti je dost síly
2- blbý opening, resp. blbě provedený ... 3gate robo udělaný stylem gate - robo - 2gate, kdy máš 3. gate ve warpu ve chvíli, kdy ti skončí výzkum warpgate je blbě(to byl asi největší průser)... tady to chce lepší timing, z mého pohledu je ideální i z druhé gate stihnout něco vyrobit na úkor pomalejšího výzkumu warpgate(ale master nejsem, asi z toho důvodu, že to hraju podle sebe a kašlu na standardy
- ono pak by se ti to srovnalo
3- jedeš fast robo jenom kvůli tomu, abys viděl, co dělá oponent a v zásadě "nemáš" důvod - scout odhalil tech lab na raxu, což značí stim/marauder/cs, ne banshee(leda by chtěl jet banshee z vchodu
). Pokud si nejsi jistý, nech si probu někde bokem a vlítni se tam mrknout po chvilce kamikaze náletem
- btw cloaked banshee je časově cca 7:30 u tebe s průserem(spíš 7-45, možná to jde rychleji, ale to znamená 2.gas před mariňákem IMO)
4- IMO na tyhle velké rampy je lepší mít hromadu lotů a stalkerů + sentry na guardiana, ale já mám tuhle mapu od bety vyhozenou, takže co já vlastně vím
Obecně platí to cos udělal, 3 sentry na oddálení, kouskovat přes rampu, rychlý immortal. Pomalejší druhý gas by taky neškodil, možná bych juknul na adelscottův opening a říznul bych si to tím.
Počkal bych si na komentáře povolanějších, ale tak po ránu se trocha nudím při dělání snídaně
S tím divným openingem souhlasím, ale v jeho situaci by bohatě stačilo stáhnout proby do boje a ubránil by a vyhrál..