no , ja s all in moc velkej problem nemel , stavel jsem jen tanky ,banshee , marinaky a mel jsem 2tovarny,2baracks a 2starporty s tech reactorem , na kopecku jsem nemel nic , zbytecnost , jen jsem tam pak s jednim scv stavel ty zahrabany plamenomety nebo co to je , ve vetsim mnozstvi to krasne palilo nyduse jinak ty bunkery na zacadku jsem zboril a postavil je az za vchodem u kopeceku tak aby chranily jen moji zakladnu , bunkery jsem narval marinakama , za bunkery jsem porad daval tanky a banshee jsem mel v zakladne a cekal jsem na nyduse , tusim ze jsem mel 2 oddily banshee a kdyz kerigan dostala aoe tak jsem vyndal z bunkeru marinaky a snazil jsem se s nima chytit to aoe zatimco ji rozbijely tankove , samozrejme nekdy taky hodila aoe do tanku , ale nebylo to nic kritickeho , protoze vetsinu schytaly marinaci(samozrejme nastimovani)artefakt jsem si setril na krusne chvyle , a nebo kdyz na spawn pozicich nydusu mely hodne spore crawleru ,dal jsem to asi na druhy pokus.
in utter darkness jsem dal na prvy pokus , chybelo mi 100killu pred dokoncenim a prolomili mi dole obranu a na hore jsem ji jeste nemel dokoncenou , mel jsem tam jen par kanonu kvuli nydus wormum a v dobe co jsem zacal nadavat zacly chodit zerglingove a priletela mothershipa
takze jsem s ni dal jeste asi 400killu navic nez bylo potreba , ale je pravda ze jsem mel opravdu co delat ke konci.
no a me nenavidene welcome to the jungle
proste nevim co delat s marauderama , marinakama a goliasema proti armade stalkeru doprovazene colosem, void rayema , scoutama a templarem a pri tom sbirat plyn a branit scv, k tomu nicit proby a branit zakladnu... a tyhle oddily chodily hodne casto , dal jsem to jen diky hromade missile turretum po 1/4 mapy :/