MaHi píše:
Já nevím chlapi
Vůbec se Vás něják nechci dotknout, ale podle mně na to dostat se z Bronzu stačí nebýt supply blocked a stavět panáčky, které pošlete na útok... tímhle se podle mně jde dostat až do platiny, kde už začínají rozhodovat i strategie
V záseadě je pravda, že my co jsme v nízkejch ligách s tolika zápasema to prostě pořádně neumíme, o tom žádná, ale to co píšeš že se dostaneš do platiny stavěním panáčků + jak píšeš, možná platilo někdy před 1/2 rokem, poslední dobou co v silveru pozoruju, tak se hrajou i opravdu masivní makro hry s 3+ expama se spoustou těch panáčku
, rushe vidím zcela vyjímečně, alliny jak by smet (snad krom protos 4gate, ale v silveru to zas tak velkej allin neni) a jsou to už opravdu strategie ne jen A move. Problém je, že třeba já dělám všechno hrozně pomalu APM do 55 a soupeři jsou na tom hodně podobně, tím rozhodně netvrdím, že jinak je vše stejné jako v platyně a vejš, ale to, že i ty opravdu low ligy se dost změnily.
Co se achievehunteru týče je fakt, že jich po resetu dost přibylo, ale furt to neni nic na co bych se mohl vymlouvat, že díky tomu se nedostanu vejš to fakt ne.