Spicak píše:
Hledám někoho kdo by mi taky pomohl , kdo by mě koučoval.. sem top bronz , a chtěl bych to dotáhnout co nejvýš
. kdyby se ozval někdo budu moc vděčný. nerad bych jen hrál proti němu ale spíš jak to dělal Mahi že on obsoval a přes TS říkal co dělá špatně a tak. když budou nějaké dobré výsledky tak se nebráním i za další lekce zaplatit. díky
to Mahi : rád bych kdyby si koučoval zrovna ty
Coaching je určitě super věc. Asi nejvíc prospěšné pro nás zergy jsou informace kdy stavět drony a jednotky (protože sem tam je to fakt těžka volba) a alespoň pro mě byly prospěšné rady při rozhodování kdy útočit. Třeba v jedné z těch her co jsem tam hrál, sem se cítil pozadu a MaHi řika: běž na něj, maš toho vic. Nakonec se ukázalo, že měl pravdu samozřejmě.
Jestli můžu poradit aspoň něco, zkus hrát dost vs very easy AI, vubec neutoč a snaž se procvičovat build order a HLAVNĚ konstantni injecty, drony a overlordy, a celkově držet mineraly dole. Protože jestli tohle nedokážeš v situaci kdy nikdo neútočí, nedokážeš to tím tuplem když máš multitaskovat.
Dalši věc na co jsem využival kamoše bylo v customkach. Obsoval a řikal mi, pokud sem neijectnul do Xsekund od popu larev, že sem neposlal drony na gas v expě dostatečně rychle atd.
Abych to shrnul, coaching ti pomůže s herním rozhodováním, ale hodně věcí můžeš odstranit sám.
MaHi ftw