horore precetl jsem si ten tvuj komentar se zealotama : tohle uz sme resili a psali ti to i oldschool hraci.... na wiki to mozna napsane je ale i kdyz si microval tak ti ubrali stale 16.. zatimco tu ti ubiraji 8
.. takze i kdyby na wiki meli napsane ze v bw meli utoku 20.. porad ubirali 16 dmg at se delo co se delo.... a rikal ti to i skophek kterej se bw venuje pomalu 10 let
nechapu cos na tom tenkrat nepochopil
ted si jdu docist ten zbytek,,,
tak.. v necem mas pravdu v necem ne.... zas na tom BW nebylo tak spatne jak tu z toho delas ty
napr epicka moviecka z wcg 2006 co tam delal july se svym komandem mutalisku atd... ze obcas byla hra hodinova a zerg uz to posilal jen pres atack neznamena ze se to tak delalo porad
a nejlepsi hra? pro tebe... pro me to je zase ta nejvetsi sracka co blizzard vydali... proc to hraju? z dlouhe chvile kdyz neni co delat
myslel sem ze s prichodem sc2 prijde neco noveho.. jako ano prislo.... ale strasne zklamani
to je zase nazor muj...... a Z v P imba? ze to rika idra neznamena ze to tak je... sam si mi rikal ze to az tak imbalanced neni ze to rikas jen proto at se mas s headem o cem bavit
takze si to tu zase nech....
meatfly:ty slogany si nepochopil... na tebe reagovat ani nebudu... nepochopils ani jednu vec
zbytecnost opet... pochybuju ze mas vubec nejake zkusenosti s BW
Citace:
BTW taky by mě zajímala ona strategie, kterou i když protihráči řekneš dopředu, tak i přesto vyhraješ (neberu v potaz rozdíly ve skillu)
"budes Z ja T... pojedu fast 2 heliony do utoku.. pak prejdu na vikingy... a nasledne ti dropnu do mainu mass marauderu a marinaku....."
Nemysliš, že kdyby tohle bylo tak OP, že by TvZ vyhral vždycky Terran? Pokud to neubráníš nejsi tak skilled jak si mysliš.
tohle neni ta imba op strategie.. tohle byla jen jedna z mnoha kterou bych na nej zahral a porazil bych ho.... vidim ze taky absolutne nechapes co sem tim nazacatku myslel...