Aklain píše:
zajimave ze ja se s 1 base all in strategii u terana nesetkal temer nikdy..... aha.. omlouvam se.. nejsem z pralesni ligy...
Aby si nám moc "nenaboptnal"
1base terran se jezdi a hráli to na mě v goldu, paltině i diamand(sice malo uz malo ale občas taky
1base terran není rozhodně slabej, pokud te to překvapí. Koukni třeba na King of the hill tam ted sice skoro žádnej terran není
je to tam spíše samé PvP (a to bylo řečí, že T je OP) a dřív se to tam jezdilo a byla tam hračí z diamon(to ještě ani master nebyla) jeden příklad za všechny kterej tohle co popisuju hrál asi nejvic Nihil, už mu to moc nevychazí, protože je to okoukané, ale věřim že na ladderu mu to vychází, když s tim hráči nepočítají.
Kdyby ho nikdo neznal, tak ten pravě jezdí proti tossum 1base agrese bez další expi.
Nechci tu zajíždět do offtopicu, Jen mě zajímal vás názor na to co si myslíte aktualně o terranovy a jeho pozdní hře. Já jsem svůj názor řekl a děkuju zatim ostatním za jejich odpovědi
edit: Prime no přesně to si myslim
ze že terrani jsou ted aktualně v late hře slabí. Jen jsem chtěl vědet zda si to myslí, ještě nekdo
edit: slabší nikoliv slabí