saltazar píše:
Podle mého jsou tyhle couachingy o ničem v rozmezí bronz - platina. Člověk se musí naučit rychle klikat, reagovat, znát obsah hry a podobně, toho ty nemůžeš učit, tedy můžeš ale pokud se to člověk není schopen naučit sám tak mu ta tvá hodina stejně nepomůže. Bez přemýšlení se člověk do toho zlata až platiny dostane v pohodě, do diamondu už to chce tu rasu chápat kde by si měl nastoupit ty a pomoci u celkem složitých zergů. Jistě, když by ti za to platili proč ne, radit úplnému začáatečníkovi z blbostma není problém, ale ty tomu takto budeš věnovat svůj volný čas a budeš to mít úplně o ničem => přestane tě to bavit a na ty kteří by pomoc třeba následně opravdu potřebovali nezbude místo. Proto bych to omezil spíše na tu platinu a víš, vyjímky v goldu.
Jináč když by si potřeboval někoho kdo by pro tvého svěřence vyrábel konkrétní situace za protosse tak jsem ochoten pomoci.
Presne tak. Toss mne zacal nudit tak jsem se rozhodl ze switchnu na zerga. Tentokrat jsem na to pouzil druhy account protoze kdyz jsem to zkousel naposled stalo mne to demote z diamondu
vic mne vyhovuje jejich gamestile. odrazet utoky a harassovat, proste hrat jako kurva
jenze ejhle... vubec jsem netusil jak zerga hrat, dostaval jsem strasne na prdel i v bronzu. Tak jsem si stahl hafo replayu od idry, dimagy a morrowa, pustil si par day[9] daily kde se venoval vysvetlovani zergu od zakladu az po macro hru a spoustu triku a ejhle 2 dni na to jsem byl v goldu. Jedinny co je pro mne porad problem je ZvZ ale to se casem poda.