2 saltazar :
Já si právě myslím, že spousta lidí trčí dole, protože mají nějákou mezeru v chápání té hry... v důsledku čehož se nejsou schopni posunout.
Uvedu příklad : Mám kamaráda ( bývalý spolužák ), který má tu hru od releasu a pořád se ne a ne hnout z Bronzu... říkám, pojď dáme hru a zkusím ti říct, co děláš špatně.
Hra probíhala ( on P já Z ) a musím říct, že hrál standardně - nic na úrovni Bronzu, spíš tak gold/platina. Jel mass blink Stalkers, pěkně kontroloval mapu atd... Nakones jsem ho zabil vyšším techem, protože jel stále jen a jen mass stalkery. Ptám se "Proč si netechoval?" a on "Ale já techoval" ... říkám na co? nic sem neviděl... a on "Na mothership!"
Už chápeš jak moc velkou pičovinu dokáže hráč z bronzu vymyslet?? On totiž nechápe, že Blink stalkeři a mothership se za A)K sobě nehodí za B)mají úplně jiné tech tree C)než se k mothershipu dostane tak je mrtvý. Zkrátka nemá tu znalost té hry a přehled o ni.
Jinak o to placení za coaching... Ok narovinu jsem o tom uvažoval, ale říkám : nemám s tím žádné zkušenosti, tak chci nejdřív zkusit jestli to má vůbec smysl"
2 Balrog :
Mám livestream na justintv... Uvidím co se s tím dá dělat