StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 21:00:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zerg
PříspěvekNapsal: stř 13. dub 2011 14:28:18 
 ICQ  Profil

Aklain píše:
bavime se tu o Z v T...
a k tem tvym stormum.. ja amulet nedelal ani kdyz existoval :)

muzu se zeptat jen tak btw jakou hrajes ligu?

bronzovou velmistře.

já mluvil obecně. a top hráči to dělali stejně tak jako thermal lence takže asi nejsi top a nebo máš komplexy z upgradů.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 13. dub 2011 14:30:23 

tak thermal je trosku jinaci kapitola, a nedelal jsem to protoze k tomu pomalu ani nikdy nebyl cas, kdyz sem udelali prvni stormy a dokoncil se storm upg,, sel sem do utoku, abych prekvapil a souper nestihl udelat counter,., takze bud win nebo lose,,, hral sem jen par delsich her " myslim 30 minut +" tak tam sem to samozrejme uz udelal.. ale v 90% her sem ho nedelal

a na tu ligu se ptam protoze bych chtel videt tu situaci kdyz mel tech 639, ja v zivote nemel vic jak 400, to bylo ve hre s lopatou kdy sem vyhral a monitor mi lital z jedne strany na druhou a kamosi co u me sedeli nechapali. tak si nedokazu predstavit jak clovek co je v diamond platinum gold silver bronze muze mit UZITKOVYCH 639 apm... ;)
proste neverim tomu ze to bylo micrem macrem a tim... protoze kdybys to mel timhle tak ses v masteru na spickach divize jako ja.. se svyma prumernyma 350 apm ;)

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 13. dub 2011 14:38:50 

Aklain píše:
tak thermal je trosku jinaci kapitola, a nedelal jsem to protoze k tomu pomalu ani nikdy nebyl cas, kdyz sem udelali prvni stormy a dokoncil se storm upg,, sel sem do utoku, abych prekvapil a souper nestihl udelat counter,., takze bud win nebo lose,,, hral sem jen par delsich her " myslim 30 minut +" tak tam sem to samozrejme uz udelal.. ale v 90% her sem ho nedelal

Sorry ale jsem detailista, jaký prosímtě mají zergové counter na HT+storm? Pokud vím žádný přímý neexistuje, jediné co od zerga proti stromám chvíli vydrží je snad ultralisk ale toho když udělá tak toss jen HT spojí na archony a je to. :D

Jináč k těm imba rasám, já o zergovi tvrdím že je proti tossovi imba od té doby co hraju sc2.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 13. dub 2011 14:39:42 

MaHi píše:
fungal funguje do vzduchu ty mudrlante O_o
Jinak Terrani jsou dementní když jedou neustále svoje teplé Bio a čekají, že se proti tomu Zergové za rok nenaučí hrát. Předtím byl 2rax push strašidelný...Teď se tomu směju.

Většina lidí jezdí siege tanky + marina + medivaky (další část mech a další MMM)
Kdybys byl terran tak bych byl zvědavej co bys proti zergovy jinýho jezdil.. mass raven?

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 13. dub 2011 14:50:29 
 ICQ  Profil

Weezing píše:
MaHi píše:
fungal funguje do vzduchu ty mudrlante O_o
Jinak Terrani jsou dementní když jedou neustále svoje teplé Bio a čekají, že se proti tomu Zergové za rok nenaučí hrát. Předtím byl 2rax push strašidelný...Teď se tomu směju.

Většina lidí jezdí siege tanky + marina + medivaky (další část mech a další MMM)
Kdybys byl terran tak bych byl zvědavej co bys proti zergovy jinýho jezdil.. mass raven?

Co, že to?
Já tu píšu mas bio a ty tu plácneš něco o Tankách, marině a medivacích... To je fakt reakce jak prase ve stylu
Osoba č1 : myslím, že hrušky chutnají dobře
Osoba č2 : Co máš proti jablkům?

To co tu píšeš je naprosto legitimní strategie, která když je dobře zahraná, tak je velmi silná!
Jinak mass mech? Nic? Goody ti taky nic neříká?
Blue flame opening - to banshee - Thor ... Taky nic?
I ti tvojí mass raveni jsou silní když s tím někdo umí!

Jsem unavený z Terranů, kteří si myslí, že od Bety až do konce života budou hrát jednu taktiku a budou s tím úspěšní, zatímco ostatní rasy se musí snažit jak o život.

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 13. dub 2011 14:56:22 

zerg si booti turnaje?Oo a to jako ktery?((= GSL, finale TvT, zadnej zerg se nedostal ani do semi, MLG, finale PvP, pokud se pamatuju tak tak zadnej zerg ani v semi, Dreamhack, finale PvP, jedinej zerg v semi Idra..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 13. dub 2011 14:58:11 

Chtěl sem říct že většina terranů bio (ve smyslu mmm) nejede. Už to chápeš? Mech goody jezdí a vím to, ale nevím co tě navedlo k tomu že to nevím.

Tvoje kecy o tom jak se chudáčci zergové snaží, mají 1000 apm a kdoví co a terran udělá marináka a vyhrál jsou fakt hloupé.

Mass raven je možná legitimní strategie, ale slabší oproti ostatním zavedeným.

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 13. dub 2011 16:27:45 

saltazar píše:
Jináč k těm imba rasám, já o zergovi tvrdím že je proti tossovi imba od té doby co hraju sc2.

Možná to hraješ za Tosse jako jedinej tak, jak to vymyslel Blizzard. Ostatní našli chybu v systému a Blizzardovi se nechce s tím něco udělat, aby si neznepřátelil fanoušky ještě než vydá obě pokračování a oni je tím pádem rádi koupili.

Navštivte nás: OBSERVER - herní a informační StarCraft II portál

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 13. dub 2011 16:57:45 
 ICQ  Profil

Aklain píše:

a na tu ligu se ptam protoze bych chtel videt tu situaci kdyz mel tech 639, ja v zivote nemel vic jak 400, to bylo ve hre s lopatou kdy sem vyhral a monitor mi lital z jedne strany na druhou a kamosi co u me sedeli nechapali. tak si nedokazu predstavit jak clovek co je v diamond platinum gold silver bronze muze mit UZITKOVYCH 639 apm... ;)
proste neverim tomu ze to bylo micrem macrem a tim... protoze kdybys to mel timhle tak ses v masteru na spickach divize jako ja.. se svyma prumernyma 350 apm ;)

průměrný apm mám rekord na 125 při 25 minutový hře. v tý scéně odkud je ten avatar bylo dokonce 670 apm ale toho jsem si všiml až později. byli tam hydry a rouche a s marinakama jsem tam lital mezitim. prohral jsem to a tahle spicka 600+ trvala asi 2 vteriny.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 13. dub 2011 17:01:35 

rikej si co chces.. me proste nepresvedcis :)

600 apm sem nevidel ani u predyho. a to uz sem ho videl hrat nazivo.... a reknu ti,, pochybuju ze si byl rychlejsi nez predy ;)

kdo ho taky videl hrat tak vi o cem mluvim....

navic, zajimave ze tam nejde videt souperovo apm... proste je to umele naklikane ;) nazdar

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina