StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 21:55:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 260 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Novy nadejny projekt?
PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 13:00:40 

Kdy by se to hrálo? Na nějakou dobu zas budu nucen přestat hrát, tak bych tohle rád odehrál jako poslední zápas :) a co nejdříve

PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 13:38:21 

Jo a navrhoval bych tento mappool - Xel naga caverns, Shattered temple, ESL metalopolis (nejsou ground close position), Shakuras plateau, Taldarim altar LE. Připadají mi nejvíc vybalancované a ostatní navíc ani moc neznám.

Co ty na to?

PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 13:48:33 

Ondik: dnes 21:00...
a ten mappool jsou lader mapy a mapy co se hravaji na turnajich,, takze vesmes to cos napsal + par gsl navic

a uz sem lama jak svina :D :-*

PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 13:50:33 

saltazar píše:
Aklain píše:
muzu za to ze sem nenapise nekdo meho skilu? :)
a jak uz sem zminoval.. u predyho si muzes honit 3x tydne... myslel sem ze je vic lidi ktere uz to porad dokola nebavi :) dyt jejich hry uz musi kazdej znat nazpamet

Já ne, ne každý u toho má čas sedět, tedy samozřejmě bych si ten čas našel ale musel bych ho vzít někde jinde a to nechci. Háček je v tom že je sledovat je zábavné a napínavé, tedy pro mě a učím se od nich věci které použiju pak sám ve své hře proti svým rovnoceným protivníkům. Ovšem být já posledně observer tak bych to po druhém zápase vypnul. :D Jsem na ty replaye koukal a nic moc, prostě nuda.

Oni jsou tu lidi skillově co ty, ale když ty každého nasereš tak se pak nediv. :D Já jsem v tomhle velice tolerantní takže tě v pohodě dokážu překousnout.

ono jde i o to ze takovi hraci na tyhle stranky ani nechodi, protoze vi co sem chodi za lidi" bronze - platinum ", a jake tu melou hovadiny :) viz fora o novych jednotkach atd atd...

PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 14:28:08 

Aklain píše:
Ondik: dnes 21:00...
a ten mappool jsou lader mapy a mapy co se hravaji na turnajich,, takze vesmes to cos napsal + par gsl navic

hm, tak to bude fajn, když jsem na nich nikdy nehrál :)

PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 15:04:54 

Aklain píše:
ono jde i o to ze takovi hraci na tyhle stranky ani nechodi, protoze vi co sem chodi za lidi" bronze - platinum ", a jake tu melou hovadiny :) viz fora o novych jednotkach atd atd...

Přesně tyhle poznámky by sis mohl odpustit, zvlášť když největší hovadina na fóru o nových jednotkách byla, že absolutně žádné nové jednotky nebudou. :-) Ale jinak ti chválím, že něco děláš i pro komunitu, která není do multiplayeru až tak zapálená, ale je fakt, že když ve všech zápasech celkem bez problémů vyhraješ během deseti až patnácti minut, tak to není zrovna nejzábavnější na koukání. Chtělo by to vymyslet, jak to trochu zatraktivnit. Třeba zkusit 2v2 nebo dokonce 2v1? To už by asi bylo moc...

PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 15:15:21 

pak sem napsal ze par mozna pridaji.. ale ze to nebudou ty ktere tam jsou uz 20x uvedeny...

a myslel sem ze kdyz budu hrat rasy " zerga a terrana " za ktere mam odehranych dohromady sotva 30 her tak ze to pomuze :)
cekam

uvidime jak se dneska bude darit ondikovi elkarovi ci zaszovi :) treba uz me jeden z nich tentokrat porazi a kralem budou na tyden oni :)
EDIT: elkar je beztak nejlepší a porazí tě :P enix

PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 15:42:46 

No myslím že znáš ty rasy dost dobře aby si dokázal kohokoliv kdo je diamond a níž vyklepnout bez větších problémů. Prostě nás přemakruješ. Neříkám že tě někdo neporazí, ale určitě se neodvolávej na to že máš za zerga a tosse odehráno jen nějakých 30 her, to je dost na to aby se hráč co zná sc do detailu s těmi rasami z žil a dostal se v pohodě do diamondu. Pokud by si hrál třeba proti zaszovi tak ten je tuším ve stejném skillu jako ty, takže tam by si byl za rasy mimo tosse v nevýhodě.

Co se týče tohoto fóra nemyslím že je zase tak na nízké úrovni, schválně nám sem napiš, které podmínka je české fórum je na tom lépe. Jak ses tu ohrazoval kdysi třeba playzonem tak co jsem koukal, melou tam sem tam stejné hovadiny jako zde. :)

Co se týče příkladem uváděného topicu s new units tak snad tu není nikdo, kdo by si myslel že to blizzardi nebo někdo kompetentní čte aby vyslyšel jeho návrhy. Prostě lidi sem napíšou a debatují o tom co by rádi ve hře měli a nějaký balanc zde nemá a nemělo nikdy cenu řešit. Jináč myslím že v téhle oblasti víš ty stejně vylké nic jako každý jiný co se v sc pohybuje delší dobu, nemáš šanci to ovlivnit a nemáš víc informací než další lidé. Máš jen své názory, které pokládáš za důležitější než jsou názory ostatních, což je chyba a jednou na to dojedeš, nemyslím že to děláš pouze tady.

PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 15:48:09 

aklaine, napiš teda finální volbu tvého protihráče, abych věděl, jestli si mám večer dělat čas nebo ne (kdyžtak si dávám hlas :D )

PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 17:10:27 

no.. hlasovani uzavreno a pokud pocitam dobre tak tu je shoda
a to ondik a elkar.. takze do 18:30 vyhlasuju hlasovani mezi temato 2... pak se uvidi kdo bude vecer hrat

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 260 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina