Aklain píše:
ac nerad.. opet to musim napsat...
Yarin: nehraju pralesni ligu jako ty,, takova lama aby souper mel MS colose HT a vsechno a ja nic abych ho mohl zrusit opravdu nejsem
ze ty to soupere udelat nechas a ty v te dobe nemas takovej arsenal kterej ho smete je problem tvuj...
kdybych se mel chovat jako ty tak ted napisu, kdyz ma teda to MS colose htcka a nejake stalkery... ja mam limit coruptoru a broodlordu.. coruptoru mam tolik ze MS smetu hned a broodlordi rozmrdaji zbytek...
nebo za terrana.... kdyz ma souper colose a HT a ms.. ja mam tolik zaprenych tanku.. 5 ghostu s plnou manou at nahazu emp, HT jsou v tom pripade uplne nahovno.. a mam 20 vikingu takze MS taky smetu hned a hned je vsechno razem imba...
chlapce,, sc se nehraje slovne a rikanim kdo ma v jake situaci kolik jednotek.. to by sis mel uvedomit...
Nez jsem prestal hrat byl jsem diamond (master jeste nebyl) kdyz jsem po 3 mesichich zacal spadl jsem do platiny a v s2 jsem po vyhranem placementu sel do silveru, momentalne jsem gold. Nicmene to neznamena ze jsem lama, znalosti o hre mam relativne obsahle. Pokud sis toho nevsim psal jsem ze MS je zbytecna jednotka. Zadalsi pokud uz je MS videt pak je to vzdy v dlouhe hre kde proste i pres vsechen ten harras kterej si mezi sebou prehazujete jak zhavej brambor proste vytechovat na max nemusi bejt zas takovej problem. Ja sam jsem MS pouzil snad naposledy v bete.
Zadalsi ohenet se ligou bych rekl je celkem zcestny, ale jestli ti to dava pocit sebevedomi pak budiz. Dle tveho chovani souidim ze si spekovatej, uhrovatej a nikdo te nema rad. Alespon to tak byva a pochybuju ze bys byl vyjimka :-*