MaHi píše:
Už několikrát bylo dokázáno, že na diamond/master stačí odehrát hodně her pouhým cheesem. Na teamliquid bylo dokonce pár threadů, kterak někdo 4gatoval až do masteru každou hru.
Vem si, že není problém dostat se s 6/7/8 poolem do Diamantu. Potom takový hráč kouká, protože to najednou přestane fungovat a on zjistí, že má mechaniku hry někde na úrovni silveru/goldu...
Pak to třeba vypadá jak na tom včerejším streamu
To je dost možné, ne-li pravděpodobné.
Když to Destiny streamoval, tak se spousta lidí z EU taky divila, co dělá KatieShay (coachovany zerg) v Diamantu. A z toho + TLO koment na EU vs US jsem usoudil, že tam tak asi hrajou všichni. Pravda, mohl se tam dostat cheesováním viz MaHiho coment. Moje chyba...
BTW tohle není pew pew thread typu: "jsem v silveru, ale v US bych byl v ..." Původní myšlenka threadu byla dozvědět se, jestli je v US doopravdy nižší úroveň než v EU a jestli hra KatieShay (zerg ze streamu) odpovídá Diamondu v EU či nikoli. Toť vše! Nebrečím, že chci výš a to z jednoho prostého důvodu: jít výš, za cenu rushe či cheese každou hru, nechci. Oproti vám ostatním jsem asi jenom houska v silveru, ale radši budu hrát normálně a jednou se propracuju výš.
Aklain píše:
i kdyby master v us byl bronze v eu.. meni to neco? tohle si myslim neni zrovna vec hodna rozboru
Pro nás to nic nezmění, ale informace je to jistě zajímavá!
Weezing píše:
Tak se utěšuj tím, že v silveru seš jenom díky tomu že seš v tom "těžkém" eu serveru. Já si mezitím pudu dát pár grandmaster her na NA.
Nemusím se utěšovat, protože nejsem kokot. Vím, že jsem tam kde jsem, protože dělám, respektive nedělám vše nejideálnějším způsobem. Až tohle fixnu, dostanu se výš.