Rogue píše:
Tak pro představu, toto je hráč Diamondu v US!
Začíná to 00:10:05...
Enjoy:
Justin.tv VOD- scouting nula
- netuší, že počáteční čtyři zerglingy by měl poslat na watch towery, k jeho expanzi a ideálně k jeho třetí expanzi
- macro nic moc, přijde jedno DTčko, borec čumi jen na něj, produkce žadna
- roach micro by zvládla líp moje babka při probíhajícím infarktu
- celkový game sense minimum...
Tak to vypadalo u mě po vydání hry v bronzu.
BTW neříkám, že já bych měl být v diamondu, protože vím, že bych tam zatím neměl co dělat, a že je toho ještě HODNĚ co by se dalo zlepšit. Ale tvrdím, že toto EU diamond rozhodně není...
Chtěl bych slyšet názory lidí co jsou Diamond a výš, ať mám představu jestli takhle vypadá diamond i tady. Je totiž možné, že rozdíly mezi ligama nejsou až tak markatní jak si myslím...
Thx
Zacatek byl v pohode, utracel larvy a stihal inject i kdyz mel tu expu, pak si mel hodit makro nebo dalsi expu trochu driv no, ale jinak ok... pochybuju, ze by jsi ho sundal. Myslis si, ze by jsi to zahral lepe, ale nezahral.... ono se na to kouka a radi, ale zahrat to? to uz je jina vec
jinak 12. minuta o 60 vetsi supply,13:30 zerg max a protos 120?
takze makro na par vyjimek na low diamond pohoda. Jsem naprosto jisty, ze tve hry konci tak, ze mas na konte 2k+ mineralu nebo zadne,ale hodne larev (malo dronu), ale stejne nebo nizsi supply nez tvuj souper a prohravas
takze to ze, mu vylitnou mineraly je supply blockem a tim, ze nema tu makro hatch, nebot nema larvy, ale to by mel vedet ten kdo ho coacuje nebo to snad nevi?