Citace:
každý má zřejmě strach vyzvat mastera s onebase pushema .)
zajimave ze z 6ti her co sem hral v showmatchich sem to udelal jen 1x a to diky tomu ze sem byl random a hodilo mi to P.. nejlepsi cesta jak prekvapit soupere
Citace:
skus pozvat nejaku tu spicku CZ/SK ... to by boli zaujimavejsie zapasi
na tu se muzes divat 3x do tydne na koth turnajich klanovych ligach 1v1 ligach atd... prave proto vzniklo tohle at se muze ukazat ze treba mahi a ostatni jsou take kvalitni hraci kteri zaslouzi respekt
Citace:
Když jedeš proti aklainovi pvp třeba na xelnaze automaticky jeďte fast forge a hned 2 canony, ideálně DT rush protože on prakticky vždy otevírá 2gate proxy rushem a nestihne mít pak včas observera, mě to ale přijde trapný.
2 gate push mam od headhuntera kterej me ho naucil... je to dost ucinna prevence proti 4 gatum a podobnym lame rushum..
head tak otevira temer 90% PvP... pak prechazi do macro hry,, stejne jako ja... nemuzu za to ze mi ve vasich pripadech staci jen ten push na to abych vyhral.... na laderu uz macro hry hraju
edit: uz sem podobnou vec zazil tak pred 5ti lety u warcraftu 3 kdy jsem cele svoje rodne mesto "rymarov" drtil za UD jen pavoukama.. vseci breceli jaka sem lama ze delam porad jenom to same.... kdyz pomineme ze " ted uz si nevzpomenu na jmeno" jeden ud se dostal na spicku sceny touhle strategii, tak sem jim napsal presne tohle :
kdyz ste take lamy a neumite za tech x mesicu vymyslet couner na to co uz pred spustenim hry vite co pojedu, tak pak nevim kdo z nas je lama, az uvidim ze mi to na vas nestaci tak budu hrat tak jak na laderu, zatim mi to staci tak proc delat zbytecnou praci navic. plot ktery je bily taky napred nepretres na hnedo a pak az nacerno, ale rovnou nacerno