StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 15:49:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jak máte nastavené hotkeys? :)
PříspěvekNapsal: stř 06. dub 2011 12:00:35 
 ICQ  Profil

Ale tak Aklaine... nedáš si pokoj s těma ligama ? Oo

Myslím, že moc dobře víš v jaké jsem lize, ale i kdybych byl v bronzu tak je tenhle způsob stejně 100x lepší než manuální naklikávání

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 06. dub 2011 12:02:56 

tim sem chtel rict ze to zadna dira do sveta ktera by ti zarucila neco vic neni :)
ale divam se na net jak se to da delat i jinak.. aby mi to vyhovovalo co nejvic...

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 06. dub 2011 12:47:24 
 ICQ  Profil

T.iN.T.a píše:
Ja mam backspace nabindovanej na bocni cudl u mysi a space tak zustava na last action.
Stejne je to o zvyku, ted uz neni problem si nabindovat cokoliv kamkoliv, ale znova si na to zvykat se mi nechce.. :)

Na cudlech ny mysi mam ctrl na naklikavani skupin a macro sekvenci na micrování pěchoty.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 06. dub 2011 12:51:52 

to ja mam 4 roky mys za 200 tak si to nemuzu dovolit takove vymozenosti :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 06. dub 2011 13:11:23 
 ICQ  Profil

Aklain píše:
to ja mam 4 roky mys za 200 tak si to nemuzu dovolit takove vymozenosti :D

taky jsem mel doud fungovala :( skoda.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 06. dub 2011 15:53:25 

Mám 2 dotazy: (předem děkuju za odpovedi a rady)

1) Neznáte někdo něco lepšího na rychlej pohled k pylonu a zase zpet k jednotkám? Jde mi o variantu typu: musim microvat jednotky a je pro mě moc pomalé kliknout na minimapu kde mám pylon nawarpovat a poslat je na bojiště. Proto používám ctrl +F5 na obraz kde je pylon před bitvou a pak v bitvě F5 nawarpuju pošlu a kliknu 1 na ktere mám bindnutou arms. Jde mi o to že F5 je celkem daleko. Nekdo lepší a rychlejší způsob?

2)A ještě jedna věc nebo spíše zvědavost, protože koukal jsem se ted co to vlastane v tom patchy udělali s tim nastavením hotkeys nového a vlastne tam jde nastavit úplně všechno vlastní. Předtim snad nešlo nic ne? Jen se tam člověk mohl kouknout co kde je.
No co mě zajímá jak bylo ve W3 bind QWER ASD Z jak tady někdo psal to ted používáte misto 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 binds a takove to ctrl+cislo a shift+čislo. Mě třeba ty čisla vyhovují ale jen do 6 pak mám problem bindovat za použití jedné ruky ctrl+8 např nedošáhnu. A tak se ptám používáte nekdo to QWER ASD Z(y) misto tech čísel ted od nového patche, když už to jde libovolně nastavovat?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 06. dub 2011 16:32:29 

Bublina píše:
Mám 2 dotazy: (předem děkuju za odpovedi a rady)

1) Neznáte někdo něco lepšího na rychlej pohled k pylonu a zase zpet k jednotkám? Jde mi o variantu typu: musim microvat jednotky a je pro mě moc pomalé kliknout na minimapu kde mám pylon nawarpovat a poslat je na bojiště. Proto používám ctrl +F5 na obraz kde je pylon před bitvou a pak v bitvě F5 nawarpuju pošlu a kliknu 1 na ktere mám bindnutou arms. Jde mi o to že F5 je celkem daleko. Nekdo lepší a rychlejší způsob?

2)A ještě jedna věc nebo spíše zvědavost, protože koukal jsem se ted co to vlastane v tom patchy udělali s tim nastavením hotkeys nového a vlastne tam jde nastavit úplně všechno vlastní. Předtim snad nešlo nic ne? Jen se tam člověk mohl kouknout co kde je.
No co mě zajímá jak bylo ve W3 bind QWER ASD Z jak tady někdo psal to ted používáte misto 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 binds a takove to ctrl+cislo a shift+čislo. Mě třeba ty čisla vyhovují ale jen do 6 pak mám problem bindovat za použití jedné ruky ctrl+8 např nedošáhnu. A tak se ptám používáte nekdo to QWER ASD Z(y) misto tech čísel ted od nového patche, když už to jde libovolně nastavovat?

1) dej si pylon pod zkratku... nejlepe 3.. tam uz armadu za P oopravdu nepotrebujes
nebo se nauc apm tak ze to stihas na minimape za cca 1 sekundu :) jestli mas v planu nekdy byt master tak tohle opravdu potrebujes :)

2) QWER ASD Z jsou budovy jednotky a jejich kouzla "na vyrobu, a castovani kouzel".. armady a budovy "na waprpovani nebo staveni jednotek" jsou stale 1 2 3 4 5 6 7 8 ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 06. dub 2011 16:44:00 

...tak teda ja 3ku na armu rozhodne potrebuju :) ...a nekdy by se mi hodila i 4ka, ale tam uz sem nauceny na Nexy :)...hele zkus si to misto F5 hodit treba na F4 (F3), jak tu nekdo uz psal, je to prece jen o neco bliz a tusim, ze jinak ta klavesa ve hre snad nema funkci, takze se to snad s nicim nebije... :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 06. dub 2011 16:46:07 

noall absolutni zbytecnost :) ale asi nemas takove apm ze si to musis rozprostirat.. i kdyz se divas na repy top protosu tak armadu na vic jak 2 maji opravdu malokdy...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 06. dub 2011 16:57:27 

aklain: kazdemu vyhovuje neco jineho ;), s tema repama souhlas, vsiml sem si toho... apm pravda nemam nejake zavratne, vetsinou kolem 80 a fakt nerozumim tomu, na co klikat abych mel 200 (ne ze by mi na tom nejak zalezelo :) )...jinak u me 1 hl. arma, 2 spesl jednotky - colosove, blink stalkeri, warp prism apod. 3 - air, prip. HTs (neumim totiz prepinat podskupiny pres TAB, takze mit v jedne grupe sentry a HT, tak sem totalne mimo :) ), na Q mam observra...

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina