Aklain píše:
prvni 2 vyzvy tu byly celkem rychle tak sem si rikal, ze by se to pomalu rozjizdelo? a vyvedli ste me z omylu no
jeste mamte presne 2 dny a 1 celou hodinu k tomu abyste zde posilali sve vyzvy panove
Popravdě něco podobného se tu už i podnikalo někdy před půl rokem od hráčů wochtulka, skica ..., nevím jestli se to ještě provozuje ale asi ne, tedy nikdo mi už na to dlouho neposlal invait ani se neptal. Vždycky se třeba na TS kanále sešlo různé množství lidí, 2 vždy hráli a ostatní sledovali a rozebírali zápas, radili si atd, docela mi to pomáhalo ve starcraft začátcích. Bylo to myslím svou hodnotou něco se naučit a napínavostí daleko lepší než toto co si zde vymyslel, takže pokud se budeme držet toho jak to vypadalo v úterý tak ti to moc dlouho nevydrží. Navrhuji to minimálně udělat tak jak popisuji výše, tedy minimálně zajistit někde TS kanál což není takový problém.
Když jedeš proti aklainovi pvp třeba na xelnaze automaticky jeďte fast forge a hned 2 canony, ideálně DT rush protože on prakticky vždy otevírá 2gate proxy rushem a nestihne mít pak včas observera, mě to ale přijde trapný.