StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 08. črc 2025 11:53:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nekonečný příběh
PříspěvekNapsal: sob 29. pro 2007 10:29:40 
 ICQ  Profil

Wow, dobry. Ale nemela nase skupinka byt uz odpoledne na ceste??

V Ank dul Ponthy:

Johny Insolitovi sehnal kone, jak si pral. Byl to černý hřebec s přátelskýma očima. Když Johny dopoledne připravoval Horna na cestu zjevila se za nim osoba v brnění a ze zad do stran šlehaly paprsky bíleho světla, skoro to vypadalo jako křídla. Johny se otočil zjistil že postava má obličej zahalený kapí. "Kdo jsi?" zeptal Johny. Postava neodpověděla. Jen si ho prohlížela, když se ke stájím blížil Insolitus postava zmizela. "Asi se mi neco zdalo." pomyslel si Johny. Insolitus vešel do staje a uvidel Johnyho jak stojí u koně se světle hnědou srstí. "To je ten tvuj kůň?" zeptal se ho. "Jo, Hornádo a já jsme toho hodně procestovali." odpověděl Johny. Insolitus sledoval koně jak ho se zajmém pozoruje. Insolitus zamrkal aby prestal uprene sledovat Horna. "Sehnal si mi toho koně?" zeptal se po chvily. "Jo, je to ten černej hřebec hned tady vedle, je to přátelský zvíře." odpověděl Johny. "Má nějáký jméno?" ozval se po chvíly Insolitus. "Jo, ale ted si nevzpomenu jaký." přiznal Johny. Johny nandal a připepvnil sedlo, sundal ze sebe cestovní kabát a přehodil ho přes vrátka kóje. Když Insolitus nasadil hřebci postroj a sedlo a nasedl. V tom se kůň splašil a vyběhl ze stáje, na plácku který byl před stájí a putykou U Gryfa stál Killer a Satyra a o něčem debatovali. Když se kolem nich prohnal černý kůň s Insolitem na hřbetě. Insolitus se ho držel jak nejlépe mohl. Hřebec obíhal pořad dokola plácek před stájí. Když v tom se opět odnikud objevila postava v brnění s křídly připominájící paprsky. Objevila s v cestě hřebce, zvedla ruce a pronesla hlasem s ozvěnou: "Stůj!" Kůň zastavil tak prubce až málem Insolita přehodil přes hlavu. Mrak prachu se objevil po zabrždění. Když se rozplynul postava byla pryč. "Vyděli jste to?" zeptal se Insolitus poté co slez z koně, mírně v šoku. "Myslíš tu jízdu nebo tu postavu co se postavila před koně?" vyhrkla Satyra. "Kdo to byl?" zeptal se Killer. "Nemám ponětí, mě se zjevil před chvílý ve stájí než přišel Insolitus." dodal Johny. "Hmmm, divný. Kdo to může být?" řekl Insolitus....

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. pro 2007 10:31:09 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Bude porada ohledně Firmara, prosím, všichni kteří nemají mně nebo killera v icq nechť tak učiní: ASS_Sasin: 257-938-512
Killer.exe 247-129-507
Bude přibližně okolo 17.00, pokud v tuto dobu nebudete zde, napište mi nebo killerovi vzkaz, potřebujeme vědět váš názor jestli bude Firmarovi dovoleno dál se účastnit se Nekonečného příběhu.
Firmare promiň. Ale děláš nám zde ohromný guláš, viz moje otázky...

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. pro 2007 12:08:43 

Porada ohledně Firmara ? HM ... no nic odchazím dobrovolně ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. pro 2007 12:15:30 

Já jsem pro to,aby Firmar zůstal.

http://ankarlant.myminicity.com/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. pro 2007 12:18:55 

Každopádně, zde je čtvrtá část.

Přemýšlel jsem o tom co mi řekl Morphin. Učit mně bude po každém západu slunce. I když naše setkání bylo krátké a dost děsivé, měl jsem pocit jakoby o mně věděl všechno. Byl jsem velmi nervózní, ale taky nadšený, snad se konečně budu cítit trochu bezpečně. Ovšem, draci místo obvyklého ignorování, se na mně se zájmem dívali. Což mi rozhodně náladu nespravilo...
Cosi velkého mi přletělo nad hlavou. Instinktivně jsem padl k zemi. Pomalu jsem zvedl hlavu, byl to mladý drak, který si posiloval křídla, náletáváním. Bohužel tentokrát si mě vybral jako cvičný terč. Potichu jsem zamumlal pár kleteb k čtyřnohým ještěrkám a rozhodl jsem se strávit odpoledne tím co vždycky, ležením. Tohle bude dlouhá noc.

Jakmile slunce začalo mizet za obzorem, vydal jsem se k Morphinovi. V okolí již nezbyli žádní draci.
"Vítej!" pravil (naštěstí jen jeden) Morphin. "Tak jsem..." Morphin mě přerušil: "Pojďme dovnitř." Morphin byl malý vzrůstu, měl dlouhé bílé vousy a plešatou hlavu, a obličej měl přátelský, ale taky na něm měl pár jizev. Nutná oběť při soužití s draky, pomyslel jsem si. Na sobě měl šedé roucho s několika zlatými pruhy.
Každopádně Morphin byl mistr překvapení. Čekal jsem jeskyni. Místo toho jsem vešel do domku z pálených cihel, s hliněnými nádobami, několika málo ampulemi s podivnými roztoky. a zaprášenou knihovničkou. "Posaď se," Morphin mi nabídl, kupodivu, dřevěnou židli a sám se taky posadil k dubovému stolu. "Myslím, že naši první lekci bychom si měli popovídat. Ráno jsem se ti nemohl věnovat," Morphin se zamyslel a pousmál se. "Dračí mláďata jsou jako děti, jednou jsem omylem zapomněl vytvořit bránu do mé vyučovací místnosti. První co je napadlo, bylo, že mi vyměnili flakónek na hojení ran s elixírem odvahy..." Myslím že si dokážeš představit kolik zraněných draků se odvážně stavělo na nohy a nechtělo se nechat ošetřit..."
Snažil jsem si to představit. Vybuchl jsem smíchy.
"No, víte mě by moc zajímalo jak to zde chodí, vy s draky žijete nejspíš hodně dlouho a tak..." Morphin se pousmál: "Jo jo, Kara neustále někam spěchá..."
Tentokrát jsem Morphinovi skočil do řeči já: "Kara? Vy ji znáte??" Morphin se zamyslel. "Odkud začít? No samotné by se ji tě oživit nepodařilo, potřebovala někoho kdo zná pořádně dračí magii, ona je sice drak, ale její magické ndání v porovnání s purpurovými bylo ohromné. Což mi přijde ironické. Já jakožto člověk, se víc považuju za draka a k rituálu jsem použil dračí magii, ona jakožto drak, přebývá téměř neustále ve své lidské podobě a k rituálu přispěla lidskou magií. Každopádně jsem rád, že naše snažení nepřišlo vniveč." odmlčel se. Já jsem seděl s vytřeštěnýma očima. "Nedáš si čaj?"
Trvalo mi minutu než jsem zareagoval: "Díky, za to že jste mě oživil." Morphin se usmál a začal ve vzduchu gestikulovat: "Budu to brát jako ano." Na stole se objevili dva šálky čaje. Morphin pokračoval: "No, k drakům se musíš chovat s respektem, byli zde dřív než ty nebo já. Prostě žádné dvojsmysly, nedůvěra, nic o čem bys o dracích pochyboval, ani žádné vtipy." Bezmyšlenkovitě jsem se napil čaje, byl výborný: "Vtipy? Vždyť já žádný vtip o dracích ani neznám." Morphin se nahlas zasmál: "Vážně ne? Tak to musíme napravit.
Víš proč mají draci ocas? Ne. Aby nespadli dopředu když vypláznou jazyk. Hahahá." Moc vtipné mi to nepřišlo, ale můj hostitel se popadal za břicho smíchy.
"Každopádně, naučím tě jednoduché kouzlo, postav se" Poslechl jsem. "Natáhni pravou ruku dopředu, ano, táák a zamiř se třeba... Na tu hliněnou nádobu. Představ si, že je to drak co tě chce rozseknout během tvé druhé zkoušky. Představil jsem si že místo hrnce tam stojí drak ve zbroji... "Nejde to... nic se neděje" Morphin mě praštil do zad. Vyjekl jsem... A hrnec se rozlétl na prach...

Konec čtvrté části...

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. pro 2007 12:22:48 

Upřímně, myslím, že Firmar udělal ze své postavy nedotknutelného vševěda. Zavraždil čtyři lidi, a volně se prochází po městě, navíc vrátí se na místo činu a nikdo ho nezatkl. Našel fotografii. Nechová se téměř vůbec podle svého přesvědčení... Jsem pro vyhazov

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. pro 2007 12:53:04 

No o tom sem už s Insoltiusem mluvil ale ted je to jen muj názor ...Ale odtý doby co bylo na tobě aby si začal s NP2 se my zdá že ses začal chovat trošku no trošku že ses začal chovat jako někomu komu to zde patří a aby sis kohokoliv vyslech tak hned začneš hlasovaní ...No to si my moc fér nezdá ja vím že sem řekl že docházím ale nepočítej s tím že se nencham pošpinit bez boje ;) je mi jasné že sem pro někoho zvolil možna silný slova (hm ... jak to ted říct ...)ale ... vždyt víte co chci říct :-D ale nevik jak to říct ... proste no ...no nvm co ktomu říct no proste myslim si že sem tyhle slova zvolil právem ale tohle by sme měli řešit jidne sice je tohle součást a budoucnost NP 2 ale tady by se spíš měli psát příspěvky chtělo by to zalozit místnost na Xchatu a tam to prodiskutovat se všema takže i se vším (tedka bude naražka ja vim ale jinak to nemužu napsat) takže si to ''vedoucí'' zařid ...(čekal bych to od kohokoliv ale od tebe ne!)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. pro 2007 13:12:42 

ASS_Sasin neni sám já taky

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. pro 2007 13:20:27 

No upřímně, jsem nepochopil co tím myslíš, ale jestli se chceš hádat tak na icq. Mimochodem já jsem nevyhlásil hlasování sám, ale jelikož stížnosti na tebe přibývají. Nekonečný příběh je pro všechny, ovšem Firmare i zde jsou pravidla, která jsme si stanovili ještě před začátkem.

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. pro 2007 13:22:17 

Tak to jo takže sou tu opět zbabělci kteří nic neřkenou do oči ale řikaj to druhym hm ... no tak to teda už rozhodně odchazím ...

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina