StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 16:30:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 81 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další

Změníte si rasu?
ANO 2%  2%  [ 1 ]
NE 98%  98%  [ 45 ]
Celkem hlasů : 46
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Změna při novém patchi?
PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 8:56:10 

AHoj,
jak všichni víte, dneska kolem 11té hodiny dopoledne už se bude hrát na novém patchi 1.3. Četl jsem spousty zajímavých příspěvků na oficiálním fóru SC2 s tím, že hodně lidí hodlá switchnou z tosse na zerga a někdo dokonce na terrana. Co si o to mm myslíte? Hodláte při všech těch změnách také změnit svou rasu?

Odpovědět s citací  

Předmět příspěvku: Re: Změna při novém patchi?
PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 9:08:43 

hmmm, 1.3 ma nabehnut dnes? som myslel ze az 30.3., ze dnes sa len zablokuje ladder (teda promoty/demoty).

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 9:49:15 

Já protosse hraju protože mi ta rasa plně vyhovuje jak po ekonomické tak bojové stránce. Zkoušel jsem zerga i terrana si lehce oťuknout, ale protossští válečníci mi prostě přilnuli k srdci a nehodlám se jich vzdát ať by se dělo cokoliv. Jináč gratuluji že se ti povedlo udělat první funkční hlasování na tomto fóru, nebo už to nějaký admin opravil? :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 10:00:16 
 ICQ  Profil

Protoss ftw, jako občas si zahraju terrany ale neni důvod po nějakym patchy hned switchovat..Jinak patch už běží. Jedna z výhod teď při tom switchování mi příjde, že člověk může zkoušet jinou rasu a nebát se nějakýho wlr. Snad se to někde dá zapnout.. :(

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 10:03:38 

Gwainhir píše:
Protoss ftw, jako občas si zahraju terrany ale neni důvod po nějakym patchy hned switchovat..Jinak patch už běží. Jedna z výhod teď při tom switchování mi příjde, že člověk může zkoušet jinou rasu a nebát se nějakýho wlr. Snad se to někde dá zapnout.. :(

Tak jak to je? Já myslel že wlr se přesouvá i po restartu leaderu, jen se vynulují body.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 10:05:19 
 ICQ  Profil

Nálada na switch je po každém dementně prohraném zápase :) Ale zatím to nebudu hrotit. Jinak offtopic k tomu nezobrazování lossu. Blizzard tímto zařídil, že v roce 2011 si musím sám psát na papírek poměr W/L abych měl přehled jak si vedu. GJ !!

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 10:10:31 

Ja to nechapu , pni chteji aby hraci se dostavali na vyssi pozice ve sve lize, kterou ani nejde zobrazit tudiz se podivat jaky jsi , nevidis win loss , nevidis odehrane hry tak kcemu to je kdyz uz zadne tabulky nejsou a nic se nikam nepocita, for fun si muzu hrat i customky a vyjde to nastejno. Jako zustala mi jedina statistika z 3x3 tak to je fakt terno tak bud nechte vsechny a nebo zadnou to je fakt k posrani technologie celyho vesmiru a lidi si budou psat na kus toaletaku jak na tom jsou.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 10:19:25 

MaHi píše:
Nálada na switch je po každém dementně prohraném zápase :) Ale zatím to nebudu hrotit. Jinak offtopic k tomu nezobrazování lossu. Blizzard tímto zařídil, že v roce 2011 si musím sám psát na papírek poměr W/L abych měl přehled jak si vedu. GJ !!

No ak som to dobre videl tak prehry sa nezobrazuju len v bronz az diamant :-) takze riesenie tu je! V Masters uz si bol tak mas tyzden na to sa pripravit a hupsnut tam
:-). Ale suhlasim s tym ze ked uz to nejak chceli riesit mali to dat hracom na vyber ci to chces alebo nechces mat zobrazene :-(, alternativne to presunut ako statistiku do match history (a teda by to nebolo priamo na titulke tvojho profilu ale niekde inde.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 10:20:01 

LOL. Ono to fakt nejde ani nastavit, abych ty lossy viděl :D No tak papírek ftw. Naštěstí v Match history se ty lossy zobrazují dál, tak si bude stačit dělat záchytné body a počítat to odtamtud.

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 10:23:18 
 ICQ  Profil

Ladder je zamknutý ode dneška, takže smůla... snažil sem se to nagrindovat včera, ale neklaplo to :( ke konci už mi to házelo samé Mastery, ale promote se nekonal, takže naopak...teď budu muset 2 týdny trčet v Diamantu a psát si svoje prohry abych věděl...

Jinak nechápu ten přístup... to, že je někdo v Bronzu znamená, že je to děcko, které se neumí porvat se svými prohrami??? Tohle prostě nemůže dělat dobrotu v žádné lize. Když si vemu jak detailní byly statistiky v WC3 a jakou hrůzu nám Blizzard stále servíruje jako Bnet 2.0, je mi do pláče...

EDIT : Hlavně, že máme krásné nové nablýskané ikonky... oh my god, what i´ve done? O_o

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 81 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina