MaHi píše:
Hlavně, že tu píšeš svoje názory jak to balancovat a nevíš ani takovou základní věc...
A tím pádem nemám právo říci jak to cítím já? Hm takže když nevím 100% nic o hře tak mam držet jazyk za zuby jo? takhle jsem to pochopil. Možna, že jo, ale tohle je diskuze a věci, ktere nevím mi jiní doplní
Jinak ja nikomu nevnucoval nic ani neřikal že takhle to maji balancovat. Jen jsem z pohledu terana naznačil jak to vidím ja obyčejny pracujíci člověk. Nejvíce mám odehráno za terrany a vidím, jak některé věci jsou silnější a naopak. Bohužel nemám čas ani chuť studovat vše dopodrobna a hraju to když můžu A jaké koliv změny Blizz udělá tak přijmu a nevedu tu dlouhe flamy a nedušuji se, jak je to na P....a jak už to nebudou hrat. Teď nemyslím tebe, ale vidím všude řeči jak je to a to špatne a že už to nebudou hrat a skutek utek...
PS. A vidíš voidy bych upravil tak jak sem psal a ono už to tak je...
Když chceš o něčem psát tak se nejdřív ujisti že neplácáš blbosti. Právo máš říkat si co chceš, ale bylo by lepší kdybys věcem o kterých toho moc nevíš nepsal. V silveru možná vidíš že je něco silnější a něco slabšího ale to není proto že by to bylo imba ale proto že na té úrovni to hrajete špatně a nevyužíváte všechny možnosti hry. Kdybyste využívali tak by vám to tak silné/slabé nepřišlo.