StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 16:32:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Patch 1.3.0 na PTR
PříspěvekNapsal: pát 18. bře 2011 14:32:53 

Ltd.Wolf píše:
MaHi píše:
Hlavně, že tu píšeš svoje názory jak to balancovat a nevíš ani takovou základní věc... :ugeek:

A tím pádem nemám právo říci jak to cítím já? Hm takže když nevím 100% nic o hře tak mam držet jazyk za zuby jo? takhle jsem to pochopil. Možna, že jo, ale tohle je diskuze a věci, ktere nevím mi jiní doplní

Jinak ja nikomu nevnucoval nic ani neřikal že takhle to maji balancovat. Jen jsem z pohledu terana naznačil jak to vidím ja obyčejny pracujíci člověk. Nejvíce mám odehráno za terrany a vidím, jak některé věci jsou silnější a naopak. Bohužel nemám čas ani chuť studovat vše dopodrobna a hraju to když můžu A jaké koliv změny Blizz udělá tak přijmu a nevedu tu dlouhe flamy a nedušuji se, jak je to na P....a jak už to nebudou hrat. Teď nemyslím tebe, ale vidím všude řeči jak je to a to špatne a že už to nebudou hrat a skutek utek...

PS. A vidíš voidy bych upravil tak jak sem psal a ono už to tak je... :D

Když chceš o něčem psát tak se nejdřív ujisti že neplácáš blbosti. Právo máš říkat si co chceš, ale bylo by lepší kdybys věcem o kterých toho moc nevíš nepsal. V silveru možná vidíš že je něco silnější a něco slabšího ale to není proto že by to bylo imba ale proto že na té úrovni to hrajete špatně a nevyužíváte všechny možnosti hry. Kdybyste využívali tak by vám to tak silné/slabé nepřišlo.

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 18. bře 2011 14:45:03 

Weezing píše:
Když chceš o něčem psát tak se nejdřív ujisti že neplácáš blbosti. Právo máš říkat si co chceš, ale bylo by lepší kdybys věcem o kterých toho moc nevíš nepsal. V silveru možná vidíš že je něco silnější a něco slabšího ale to není proto že by to bylo imba ale proto že na té úrovni to hrajete špatně a nevyužíváte všechny možnosti hry. Kdybyste využívali tak by vám to tak silné/slabé nepřišlo.

Dobrá, beru na vědomí.
Ale jeden malý dovětek. Jak stále opakuji, napsal jsem tu co bych rád uvítal JÁ. To že některé věci už tak jsou neni placani blbosti, ale pomalu konstatováni faktu(a splněného přáni) :o)

Teď nejde o silné slabé. Ale když sem tam juknu na zápasy nějaké (Asus, KotH) atd, tak se mi jeví že ten Marauder s tím stimem je trošku až moc. Zvláště dokáže nadělat hiodně škody při výsadku... asi proto to tak využívám i ja...teda pokud nevezmu v potaz Heliony s BF na proby.. :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 18. bře 2011 15:12:51 

Ltd.Wolf píše:
1. bod zerga...proste něco jak protos a terran...sp až po overlordovi..

Tahle podmínka je nejstupidnější co si napsal a jde vidět že si nikdy neviděl zergský začátek. Zergové totiž s overlordem začínají. :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 18. bře 2011 15:29:56 

Hlavne se jedna o supply. Pokud by zerg zacal bez ovika mel by na start 6/2 suplly. A pokud by umoznili hatcherce nest vetsi supply, tak si predstav tech hatcherek na startu. O neco takoveho se uz pokouseli terrani se svyma CCckama na misto depotu. Zkratka nesmysl.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 18. bře 2011 16:07:27 

saltazar píše:
Tahle podmínka je nejstupidnější co si napsal a jde vidět že si nikdy neviděl zergský začátek. Zergové totiž s overlordem začínají. :D

ne ne, já vim že začíná s OL ta podmínka byla rozepsané v prvnim příspěvku, ale Avari uz vysvětlil proč to nejde se souvislosti s hatcherkoiu a navýšením supply...já to napsal jen s návaznosti se 6poolem neb me pripada nevyvážené při 2v2 proti tossovi
Za zerga jsem hrál jen parkrat, ale me apm není na takové úrovni abych stíhal vse...
A snad naposled..bylo to psané co bych uvítal ... To že to nebude a nebo je to naprosta blbost mi opravdu žily nevytrhne..
Jinak jsem rad že tu nekteri vysvětli hezky proč to nejde a s trpělivosti a ti ostatní s nosem nahoru jsou mi.....

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 18. bře 2011 16:19:12 

Ltd.Wolf píše:
saltazar píše:

ne ne, já vim že začíná s OL ta podmínka byla rozepsané v prvnim příspěvku, ale Avari uz vysvětlil proč to nejde se souvislosti s hatcherkoiu a navýšením supply...já to napsal jen s návaznosti se 6poolem neb me pripada nevyvážené při 2v2 proti tossovi
Za zerga jsem hrál jen parkrat, ale me apm není na takové úrovni abych stíhal vse...
A snad naposled..bylo to psané co bych uvítal ... To že to nebude a nebo je to naprosta blbost mi opravdu žily nevytrhne..
Jinak jsem rad že tu nekteri vysvětli hezky proč to nejde a s trpělivosti a ti ostatní s nosem nahoru jsou mi.....

Problém je že pro balanc je prioritní 1v1 match a 2v2 se nebude balancovat v žádném případě pokud to ovlivní 1v1. Navíc když pojedou 2 zerg vs 2 toss a budou to 6poole proti 2gate rush tak bych fandil spíše tossům než zergům.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 22. bře 2011 16:44:28 
Moderátor fóra
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Tak patch už je oficiálně venku a spuštěn se vším všudy na SEA realmu http://sea.battle.net/sc2/en/blog/129410

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 22. bře 2011 17:13:27 

Hm, čtu si znova ty patch notes (hrozné...) a konkrétně tohle

"Stun duration decreased from 8 to 4 seconds."

mi připadá, že pouze imobilizace jednotek pod FG je zkrácena o polovinu, ale dps se nemění, jak všichni tvrdí, protože ta zelená sračka a dmg z ní bude na zasažených jednotkách pořád celých 8 sekund.

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 22. bře 2011 17:14:11 

No to snad ne,oni doopravdy sebrali templarum ten amulet:DTen blizzard se fakt posral,to snad neni pravda...:(

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 22. bře 2011 17:18:59 

http://www.teamliquid.net/forum/viewmes ... _id=203774

Změněná Shakuras (bez backdooru), backwater a přídán taldariam altar.

Weezing.856

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina