Aklain píše:
"ale je zase hloupost jezdit ty tvé 1 base all iny"
videl si 5 mojich her z 1000 a soudis
div se nebo ne, ja jsem macro a reakcni hrac.. kdyz vidim co jede souper tak na to reaguji.. kdyz vim ze kdyz udelam to a to a znicim ho tim.. tak to udelam.. kdyz ne.. tak jedu macro hru.. to je trosku rozdil..
myslel sem tim treba,... vem si nihila.... jeden z nej hracu v CR a porad jezdil to same dokola... az kdyz byl top zacal se ucit macro hru a zas se vysvihl... ted uz zvlada i hry kdy se mu ten jeho all in nepodari.. driv to tak nebylo... dulezite je vedet na koho si muzes dovolit macro hru a na koho ne.. jestli vidis moje hry vs dewa nebo vs neakej mid master P tak se nediv ze jedu rush, kdyz vim ze na ne macro hru je totalni kravina jezdit..
Nevím, tvoje hry nesleduju. Hraju přesně tak jak píšeš v prvním odstavci, bohužel tohle se naučit a celkově to pochopit je pro nováčky dost těžké, každému to trvá jinou dobu někdo to nepochopí nikdy. Co se týče top hráčů učím se od nich spíše různé drobnosti, vychytávky a možnosti co hra nabízí než hru jako celek, to nemá smysl a to se člověk naučí jen tréninkem. Dále s tou českou špičkou fakt asi nemá cenu snažit se hrát delší hru, já vůl se o to furt pokouším když je někde chytnu na turnaji a podobně a hold mě přemakrují, takže tam ti ty rushe schvaluju.