kori píše:
Mozna az po datadisku. Nejak jsem je nehral, parkrat jsem to zkousel a PvP bylo snad jeste horsi nez TvT, ktery me total nebavi
Z s bane nikdy neporazim, takze uz zbejva jen to TvP, co mi jeste trochu jde a bavi. A to je dost malo.
Stejne ted uz nemam nikdy sanci postoupit vejs. Dokud nebudu mit W/L ratio v plusu, tak me to, pocitam, nesoupne ani do toho blbyho goldu a do plusu se nikdy nedostanu, pac ted hraju se samou platinou
Ty chudaci vzdycky koukaj, ze hrajou even match platina - silver
Cim vic her hraju, tim je ten BN system totalne na h***
Jedine snad, ze by fakt udelali komplet reset. No, kaslu na 1v1, 1500 her stacilo
Btw:Koukal jsem na tu tvoji hru a rozhodne si neprohral kvuli banelingum,ale kvuli tomu,ze si mel o dve baze min a zerg mel temer 3xnasobnej income...
vubec si nedelal workery a spatne si scoutoval,jelikoz on mel asi 5mutalisku kvuli scoutingu a ty si udelal asi10turretu na5mutu...
Jestli po1500hrach reknes,ze si prohral kvuli balelingum,tak to se ti nedivim,ze koncis:)protoze ten zerg byl proste jasne lepsi hrac,proto si prohral,pritom si zahral vybornej bunker rush a mel si ho na lopatkach,ale stejne i kdyz si mu znicil tu expu,tak si porad mel min workeru,tam to vsechno zacina a pak i konci:)...
tot je muj nazor na tvoji hru...M