StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 21:14:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Patch 1.3.0 na PTR
PříspěvekNapsal: pát 18. bře 2011 9:56:42 

No jsem zvědav na ten patch. Sice hraji převážně za terany ale být to na mne, tak určitě bych uvítal změny jako
terran
- marauderum se odebere stim
- planetarky budou mít větší životnost ale nepujdou opravovat v době útoku
- ghost (nutný výzkum emp - menší doba výkumu)
- battlecruiser zvýšit rychlost pohybu (takova sfina a taka pomala :)
protoss
- void při delší neččinosti ztráci nabití parpsku :)
- templar vzal amulet ale dal abbilitu, která po emp částečně obnoví štíty (při vetší zátěži na energy)
- feedback redukce jak u ghosta (100)
zerg
- začatek bez OL a nutny sp až po postaveni OL (hlavně kvuli 6pool ve 2v2 proti tossovi)
- kladeni larev queene... muže se i zahrabat jako SC a hazi larvy o 50% méně bež možnosti obrany
- mutalisky o něco menší rychlost ... (nemám rád jen muty a jejich harras:o)

všeobecně (asi to přidají) ale upozornění že je připraven boost, energy u OC a queeny...

Toť můj poznatek nic víc. Ale musím říci že aspoň těm M ten stim vzít....je to sfinstvo velebnosti a to jsem terran :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 18. bře 2011 10:01:58 
 ICQ  Profil

zylvar píše:
stim me dost překvapil spíš mi přijde že to je krok k omezení allinů aby byli zapasy TvP kterych je ted poměrně hodně na stremech záživnější přecijen terran má po 13 minutě razantně sníženou šanci že prito tosovy vyhraje. Tušim že se tohle řešilo na blizzconu

dá se říct, že dlouhodobě se snaži snižovat možnosti pro rushe. konkrétně u terrana nejprve omezení reaperů téměř na nepoužitelnou úroveň, pak supply před racks a teď stim.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 18. bře 2011 12:05:45 

Ltd.Wolf píše:
No jsem zvědav na ten patch. Sice hraji převážně za terany ale být to na mne, tak určitě bych uvítal změny jako
terran
- marauderum se odebere stim
- planetarky budou mít větší životnost ale nepujdou opravovat v době útoku
- ghost (nutný výzkum emp - menší doba výkumu)
- battlecruiser zvýšit rychlost pohybu (takova sfina a taka pomala :)
protoss
- void při delší neččinosti ztráci nabití parpsku :)
- templar vzal amulet ale dal abbilitu, která po emp částečně obnoví štíty (při vetší zátěži na energy)
- feedback redukce jak u ghosta (100)
zerg
- začatek bez OL a nutny sp až po postaveni OL (hlavně kvuli 6pool ve 2v2 proti tossovi)
- kladeni larev queene... muže se i zahrabat jako SC a hazi larvy o 50% méně bež možnosti obrany
- mutalisky o něco menší rychlost ... (nemám rád jen muty a jejich harras:o)

všeobecně (asi to přidají) ale upozornění že je připraven boost, energy u OC a queeny...

Toť můj poznatek nic víc. Ale musím říci že aspoň těm M ten stim vzít....je to sfinstvo velebnosti a to jsem terran :)

Marauderům odbrat stim, blbost. Jsem protoss a stále vidím hráče co jsou schopni jed mass marauder a medivac + viking. Už takhle si je v pohodě dávám a kdyby jim ho sebrali tak jsou k ničemu.
Toho voida moc nechápu, vždyť takhle to funguje normálně a feedback jako že by se musel zkoumat? To jako postavíš HT a ten bude dělat co? Bude se tam šťourat v nose než mu něco vynalezneš? Ghost má furt slušný útok a snip, HT nemá nic.
První 2 body u zerga už nechápu vůbec. Ale mutaliska bych nechal tak jak je, jestli tě v něčem štve tak jen proti němu musíš umět bojovat.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 18. bře 2011 12:22:04 

saltazar píše:
Marauderům odbrat stim, blbost. Jsem protoss a stále vidím hráče co jsou schopni jed mass marauder a medivac + viking. Už takhle si je v pohodě dávám a kdyby jim ho sebrali tak jsou k ničemu.
Toho voida moc nechápu, vždyť takhle to funguje normálně a feedback jako že by se musel zkoumat? To jako postavíš HT a ten bude dělat co? Bude se tam šťourat v nose než mu něco vynalezneš? Ghost má furt slušný útok a snip, HT nemá nic.
První 2 body u zerga už nechápu vůbec. Ale mutaliska bych nechal tak jak je, jestli tě v něčem štve tak jen proti němu musíš umět bojovat.

No mě připadá že jedou pak až moc M+M.... marauder ma shely ktere zpomaluji a na co ma teda stim. To už ten stim mohli dat ghostovi a reaprovi. Říkám je to jen muj pocit, že stačilo kdyby ho měla jen marina.
U toho voida nevím. Jak řikam hraju spíš terany...takže jestli se voidovi vybiji paprsek tak se omlouvam a beru zpět.
Ne že by se měl feedback zkoumat (to už by bylo moc). Zkoumat by se mělo emp...ja jen že feedback by měli upravit jak teď emp. Bral by max 100.. mě připada to emp až moc na protose
1. bod zerga...proste něco jak protos a terran...sp až po overlordovi.. (spis kvuli toho že jsme nedavno hrali 2v2 a 6her po sobe jsme dostali zergy a vsichni automaticky 6pool a rovnou na tosse... 2 hry jsem odrazil massmarrine a medivac) ale hrat to furt...
2. bod aktivni a pasivni kralovna..zakopana klade automaticky bez uzivatele..aktvini chodi ale klade uivatel... (to spis zjednoduseni kladeni larev) byl to takovy momentalni zablesk :)

No ne ze bych proti nim neumel..je vic moznosti MM nebo thor nebo dokonce i ravena s missle ale holt ja vseobecne nemam rad kdyz nekdo jede jen jednu jednotku a smitec.. ale tak je pravda ze terran ma tech jednotek a moznosti variability hry vic nez zerg.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 18. bře 2011 13:20:04 
 ICQ  Profil

Void Ray se nabíjí tak že útočí na jeden cíl a každý asi 3 vteřiny se buffne - max 2x. poznáš to na tom podle toho jestli ten paprsek z toho krystalu napájí 1,2 nebo 3 ty ramena. A když přestane útočit tak po pár vteřinách se vybije a zase má základní dmg. Proto, v silveru asi ani ne, se nekdy voidy nabíjí u základny o budovy a to v případě defenzivní hry dokonce i o svoje vlastní budovy a pak se micruje na nepřítele s maximální účiností.

Counter: marines + stim.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 18. bře 2011 13:36:58 

Aha děkuji za objasnění. To s těmi voidami sem pořádně nevěděl. Vím že se nabíjejí nejlépe o skály atd. Ale že se potom vybíjeji tohle sem opravdu nevěděl. Inu protose sem jel jen okrajově :o)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 18. bře 2011 13:39:59 
 ICQ  Profil

Ltd.Wolf píše:
Aha děkuji za objasnění. To s těmi voidami sem pořádně nevěděl. Vím že se nabíjejí nejlépe o skály atd. Ale že se potom vybíjeji tohle sem opravdu nevěděl. Inu protose sem jel jen okrajově :o)

Prostě potřebují na nabití nějakej čas a tím pádem potřebujou objekt kterej má hodně HP, aby při tom nabíjení neumřel.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 18. bře 2011 13:49:52 
 ICQ  Profil

Hlavně, že tu píšeš svoje názory jak to balancovat a nevíš ani takovou základní věc... :ugeek:

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 18. bře 2011 14:18:20 

MaHi píše:
Hlavně, že tu píšeš svoje názory jak to balancovat a nevíš ani takovou základní věc... :ugeek:

A tím pádem nemám právo říci jak to cítím já? Hm takže když nevím 100% nic o hře tak mam držet jazyk za zuby jo? takhle jsem to pochopil. Možna, že jo, ale tohle je diskuze a věci, ktere nevím mi jiní doplní

Jinak ja nikomu nevnucoval nic ani neřikal že takhle to maji balancovat. Jen jsem z pohledu terana naznačil jak to vidím ja obyčejny pracujíci člověk. Nejvíce mám odehráno za terrany a vidím, jak některé věci jsou silnější a naopak. Bohužel nemám čas ani chuť studovat vše dopodrobna a hraju to když můžu A jaké koliv změny Blizz udělá tak přijmu a nevedu tu dlouhe flamy a nedušuji se, jak je to na P....a jak už to nebudou hrat. Teď nemyslím tebe, ale vidím všude řeči jak je to a to špatne a že už to nebudou hrat a skutek utek...

PS. A vidíš voidy bych upravil tak jak sem psal a ono už to tak je... :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 18. bře 2011 14:25:56 
 ICQ  Profil

Ltd.Wolf píše:
MaHi píše:

A tím pádem nemám právo říci jak to cítím já? Hm takže když nevím 100% nic o hře tak mam držet jazyk za zuby jo? takhle jsem to pochopil. Možna, že jo, ale tohle je diskuze a věci, ktere nevím mi jiní doplní

Jinak ja nikomu nevnucoval nic ani neřikal že takhle to maji balancovat. Jen jsem z pohledu terana naznačil jak to vidím ja obyčejny pracujíci člověk. Nejvíce mám odehráno za terrany a vidím, jak některé věci jsou silnější a naopak. Bohužel nemám čas ani chuť studovat vše dopodrobna a hraju to když můžu A jaké koliv změny Blizz udělá tak přijmu a nevedu tu dlouhe flamy a nedušuji se, jak je to na P....a jak už to nebudou hrat. Teď nemyslím tebe, ale vidím všude řeči jak je to a to špatne a že už to nebudou hrat a skutek utek...

PS. A vidíš voidy bych upravil tak jak sem psal a ono už to tak je... :D

projjeď is tady na foru ten topic s tipy a triky.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina