StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 08. črc 2025 20:38:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nekonečný příběh
PříspěvekNapsal: ned 23. pro 2007 16:24:47 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

dobre dobre, takze az dopises svuj uvod muzem sem i mi ostatni zacit hazet kde jsme se na tomto svete vzali a co zde chceme???

PS: zdendo ty taky zacinas u lidi, maslis ze by sme se uz nejak od zacatku mohli znat???

Mafie 2008

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 23. pro 2007 16:25:25 

No hele nejsem si jistej ale mužu už začít psát za svojí postavu? :geek:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 23. pro 2007 16:26:23 

No,já tak trochu vlastně budu sám sebou se všemi vzpomínkami,jenom... No,počkejte si ;)

http://ankarlant.myminicity.com/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 23. pro 2007 21:10:09 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Můžete sem už psát, ale ještě pár informací o dracích vám chybí (například ještě se v mém vyprávění neobjevili dračice) ale můžete psát takové nějaké úvody, okolo lidí vám všem dávám volnou ruku, klidně se přizpůsobím.
Taky pro vás ostatní co chcete být na straně draků, draci vás uznávají za své členy (počkejte si na poslední část zítra) jen bych byl rád kdybyste se přidali k jinému druhu draků, aby všichni nebyli jen u zlatých, byla by to škoda jelikož zde žije mnoho různých taky velice zajímavých druhů.... :roll:
A Firmare, opravdu mně nenapadá žádný solidní důvod proč tě draci nesežrali a jak se ti nějakého podařilo ochočit, jelikož průměrná inteligence draků je vyšší než u člověka. :ugeek:

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 23. pro 2007 21:34:16 

ASS_Sasin píše:
A Firmare, opravdu mně nenapadá žádný solidní důvod proč tě draci nesežrali a jak se ti nějakého podařilo ochočit, jelikož průměrná inteligence draků je vyšší než u člověka. :ugeek:

Eh ... Ja psal že mám v NP 2 ochočenýho draka???Jinak dejme tomu kdybych měl tak co drak po prví uvidí tak to pro něj Matka neboli Otec ael Synovský Kanibalizmus sem neviděl :-D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 23. pro 2007 22:03:48 

Tak já teda začnu sice to není nic moc ale na víc se nezmůžu.
Celý zpocený se probouzím... už zase. Zase ten samý sen. "Běžím nějakou chodbou spolu s nějakými dvěma lidmi... no alespoň jeden z nich je člověk u toho druhého si nejsem jistý. Všude kolem se ozývá strašidelný hlas takový... umělí. Všechno je rozmazané a já se zastavím obejmu jednoho z těch dvou... není jisté který z nich to je. Pak se objeví záblesk a já se vzbudím. Začalo to když sem našel u nějaké silně ohořelé mrtvoly podivný modrý kus plechu. Byl pevný ale lehký zároveň a byl na něm nějaký znak. Jelikož se mi líbil tak sem si ho přikoval na brnění, koval sem bez přestání 2 dny jelikož nešel rozžhavit. a od okamžiku co sem si ho nasadil začali ty sny. Brnění je sice mnohem pevnější ale za ty probděné noci to nestojí." Vyhlédnu ze svého z kůží udělaného stanu a rozhlédnu se kolem. Oheň dohořívá, vedle stanu spí můj pes a vidím mého spícího koně. Pohlédnu na oblohu, je jako vždy bezmračná a plná hvězd. Ale jedna z hvězd září víc než normálně... hvězda polobohyně Nightshadow. Začnu obnovovat oheň a připravuji se na další probděnou noc.

Doufám že se vám to líbí, vím že to není nic moc ale na víc se nezmohu.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 23. pro 2007 22:58:54 

to Killer: Náhodu, mně se to moc líbí ;) 8-)

to ASS_Sasin: Ale jo, Kain sem chodí, ale dicky až pozdě večer a včera byl jaksi na flámu a dnes mu nebylo dobře :roll: ...jestli mi rozumíte :mrgreen:

- Jinak, mně už se rýsuje příchod postavy na "tento" svět. Vzhledem k proroctví , se ale žádné nalezení v horách neuskuteční.
Jo a ASS_Sasine, potřebuju něco o tvých purpurových dracích. Zvláště jací jsou povahově...nebo si to můžu vymyslet :?: :geek: :mrgreen:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. pro 2007 9:17:38 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Purpurové draky viděl málokdo, jsou velice tajemní, a samotářští.
Loví večer, páří se večer celkově žijou žijou jen večer, a ve dne spí ve svých jeskyních, které mají umístěné většinou u nejvyšších vrcholků hor. Celkově toho o nich není moc známo, akorát to, že narozdíl od ostatních draků umí skvěle čarovat, a někteří se umí i zneviditelnit. K lidem nechovají nepřátelství, jelikož se jim pokud, možno vyhýbají.
Přikládám obrázky jako vždy.
Příloha:
Purple-Dragon-ssblue5.jpg
Purple-Dragon-ssblue5.jpg [ 2.88 KiB | Zobrazeno 3262 krát ]

Příloha:
Purple-Dragon-purp1hiny.jpg
Purple-Dragon-purp1hiny.jpg [ 2.92 KiB | Zobrazeno 3260 krát ]

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. pro 2007 9:25:11 

Tak konečně sem se dočkal :-)

Zprudka se otevřeli vrata a rychlou chůzi nimi prošel muž zahalený v kutně,stráž se jen podívala
a nezakročila a stražili dál...Muž prokráčel vysokou halou kde všude okolo byly sloupy a na
nich obrazy Černých Draků vyšel po schodech a pokračoval po červeném koberci
byly předním další dveře otevřel je vešel a važným ale i trošku obávaným hlasem prohlasíl

''Fegharde co se děje???''Druhý muž tedy Feghard v jakém si divném oblečení se otočil a řekl''Vítej,je mi to líto ale obávám se že''.''Ale ne už zase ...''Smutně pronesl druhý muž v kutně chvili mlčel a pak se zeptal ''Kdo tentokrát?''V jeho tváři se hromadila zloba a nenávist na lidi citíl jak síly aby se mohl pomstít...''Zoubek'' Odpověděl Feghard.ZOUBEK?! vykřl muž v kutně a sundal jí pak pokoktával ''Z-z-ou-zou-b-b-k-zou-b-e-k?''V jeho očích se ještě víc hromadila zloba ale také smutek ztráta po přítely.Poté to už nemohl vydržet a padl na kolena a vzpomínal na jeho přitele Černého Draka ZOUBKA

K ZOUBKOVI

Náš neznámý můž a zoubek se poznali už odděctví oba vyrůstali ve stejné rodině tedy spíše táke v kultu Dračí Srdce.Nebudu vás už napínat sem to ja :-) Takže:Firmara jako máleho hodili na ulici a právě kult Dračí Srdce se o ně postaral.Firmara vyhodili protože jako mále dítě projevilo své magícké schopnosti,rodiče to nechápali vždyt ani jeden z nich neni Mág!Proto se ho rači ihned zbavili.Když Firmara donesli do Kutlu přemýšleli jak se o něj budou starat?Vždyt to nikdy nedělali.Najednou přinesli Zoubka tehdy mu bylo ještě 80 Let poznal v Firmarovích očí milost laskavost a lásku k lidem a veděl že bude určitě dobrý člen kultu proto k němu přišel a celá rada i s Feghardem se domluvili že tedy jo...

Zpátky k Feghardovi a Firmarovi

Firmar vstal s potřesenýma kolenama ale najednou necítil bolest v očích mu zařázila zloba chtíč po pomstě!''Čekal sem že se už tak stane...A myslím si že by si zabijaky Zoubka mohl vicítit když ste si byly tak blízky,proto sem už připravil na to potřebné věci...Když ste měli se zoubkem tolik společného nebudeš jistě potřebovat nakou jeho věc když jí máš''Řekl Feghard ale pak oba dořekli ''V SRDCI!''.Firmar pak dodal celý rozčíleny''Pomstím se pomstím mého přitele a toho kdo to udělal!!!''.Feghard ho ale přerušil a řekl ''Náš kult neni jenom o pomstě a bránění dráku je to i o víře a lásce k drakům''.Firmar ael okamžitě reagoval''Fegharde mistře můj,si už jeden z mála lidí v tomto kultu kdo je u starých pravidel vzhledem k dnešní době se museli změnit ja tě chápu ale'' Ale už to nedořekl :-) Feghard ho přerušil a řekl mu něco co se Firmar dozveděl teprv teď ''Ale ne...Sem tu již už 200 Let (Firmar okamžitě vykulil oči a otevřle pusu) díky dračímů požehnaní sem zažil Staré Pravidla změny pravidel a Nové pravidla a všechno se mě to plete,ale již brzy odejdu a potřebuji zástupce...''Feghard mu cosi naznačoval ale Firmar byl tak rozčíleny že nepřemýšlel kdo byl zástupce.Připravili tedy věci a Firmar ho vicítil

TO BE CONTINUED :-P

:Jinak někdo si muže řikát jako třeba killer.exe když sem mu daval uryvek na ICQ že tehdy byly draci bráni jako normalní zviřata ktere ničí a chrlí ohěn nezapomentě že sem v kultu Dračí Srdce a že tam se na věci dívame jinak doufám že se vám to líbilo jen tka pro jistotu abych měl klid sem musim napsat aby ste za mě nikdo nepokračoval protože tohle je úvod no aj vim že to řikám zbytečně ale pochopte musím mít klid :-D:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. pro 2007 9:57:02 

Bílá záře... Všude kolem nic než bílo,chlad a smrt. Náhle pocítil hroznou bolest. Nebyla fyzická,spíše se zdálo,jakoby ho něco požíralo zevnitř. Spadl na podlahu(nebo spíše na to,co z ní zbylo)a snažil se zmírnit bolest. Marně. Bolest narůstala a narůstala,až nakonec skončila. Cítil se poněkud... jinak. Tak podivně prázdný. Jako by přišel o něco důležitého. Hodně důležitého.

TO BE CONTINUED :)

PS:V9m že to není nic moc,ale nebojte,příště to snad bude lepší

http://ankarlant.myminicity.com/

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina