ondik píše:
E
Danushka píše:
ondik píše:
Copak Jimmy, ale znuctít jméno Zeratula.. To bych tě asi hnal z baráku
Jinak co se týče kampaně, já ji dohrál, ale opravdu mě nijak nezaujala. Nejvíc mě samozřejmě bavily protosské mise.. Teď bych ji už ale asi nedokončil, jelikož nenávist k zergům, kterou jsem měl po celou dobu v BW, vystřídala s postupem času nenávist k terranům
Jak jako zneuctít? xD Jestli myslíš to "h", tak to mi v tu chvíli nedošlo.. Ale představ si ty dva malý rozkošný potkany, jak jsou spolu šťastný, v pohodě.. A kvůli nějakýmu diamantovýmu noobovi je nemám!
měl jsem na mysli pojmenovat po něm krysu
to bys je měla pojmenovat spíš po nějakém zergovi, k takovým stvořením má tahle rasa blízko..
jinak já se Pralevovi nedivím, tohle mít denně na očích, tak bych si po pár dnech pořídil hada a o první krmení by bylo postaráno
Jsi sprostej!!! Prej krysa.. 1) jsou to úplně úžasný zvířátka a 2) on je úžasný Pralev nechce z jinýho důvodu.. Ale tak počkám, až se konečně odstěhuje mno
3) kdybych měla samičku, tak bych se Sáře nebránila, ale Jimmy je Jimmy, Zeratul je Zeratul (případně Tassadaaaar <3 nejúžasnější ze všech postav!) 3) i ty skloňuješ bráchu blbě, jo?