StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 16:10:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nový ladder pool
PříspěvekNapsal: sob 26. úno 2011 13:19:42 

ondik píše:
Co to tady čtu za kraviny? Zajímalo by mě, kolik "progamerů" už se stačilo k novým mapám vjádřit..

Většina? Ty mapy jsou na bnetu už tak tři týdny-měsíc.

Citace:
každopádně jim je ta změna naprosto ukradená, jelikož nemají žádný důvod ladderovat. Jednak proto, že v turnajích se bude hrát na úplně jiných mapách - ano, GSL a ICCUP mapy, které kvůli své velikosti (konečně se blíží SC:BW mapám) dělají hru 1000x zajímavější a organizátoři to naštěstí pochopili.

Zajímavej názor, vzhledem k tomu, že většina z nich na ladderu hraje a většina lig má mappool složenej z ladder map, poslední dobou sem-tam přidají nějakou gsl. (ne všechny ligy)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 26. úno 2011 13:25:48 

Ja zas nechapu ze jedina normalni klasicka BW mapa Lost temple je tedka uplne prekopana imho zakladni vec pro tanky je aby byli na highgroundu trosku kryty kdyz jsou tak papirovy, ale koukam ze postupne vsude ty cliffy odstranujou.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 26. úno 2011 14:03:37 

CakeCatSheriff píše:
Citace:
každopádně jim je ta změna naprosto ukradená, jelikož nemají žádný důvod ladderovat. Jednak proto, že v turnajích se bude hrát na úplně jiných mapách - ano, GSL a ICCUP mapy, které kvůli své velikosti (konečně se blíží SC:BW mapám) dělají hru 1000x zajímavější a organizátoři to naštěstí pochopili.

Zajímavej názor, vzhledem k tomu, že většina z nich na ladderu hraje a většina lig má mappool složenej z ladder map, poslední dobou sem-tam přidají nějakou gsl. (ne všechny ligy)

Já myslel, že mluvíme o "progamerech" a turnajích jim určených, ne nějakých random hráčích a cupech. GSL, TSL, NASL, v menších turnajích se na tyhle mapy musí přecházet pomaleji, protože ne všichni hráči mají možnost na nich trénovat s nějakým týmovým kolegou. Že se na ně postupně přejde úplně je jen otázka času, u iccup map to z pochopitelných důvodů může trvat trochu déle než u GSL map.

CakeCatSheriff píše:
ondik píše:
Co to tady čtu za kraviny? Zajímalo by mě, kolik "progamerů" už se stačilo k novým mapám vjádřit..

Většina? Ty mapy jsou na bnetu už tak tři týdny-měsíc.

Jo a všichni na nich určitě hráli, když se nikde nepoužívaly...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 27. úno 2011 18:17:06 

Vim že to sem moc nepatří, ale když tady mluvíte o tom GSL, tak na GOMTV.net je placený stream s ¨pěknym komentem tohohle turnaje, jednu hcvili jsem se na to koukal na jiné strance kde to někdo streamoval, ale pak mu to smazali. Gomtv za to chce asi 10 dolaru za jednu sezonu a free se to dá koukat jen live a v dost mizerné kvalite. Záznami pak jen vždy první zápas z jednoho blogu, tak že se ptám neznáte stránku kde bych se na to mohl koukat free. Zda si někdo nekoupil od nich ticket a nestreamuje to někde? Nechce se mi za to platit, ale ty komenty jsou pěkný.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 27. úno 2011 18:25:56 

Bublina píše:
Vim že to sem moc nepatří, ale když tady mluvíte o tom GSL, tak na GOMTV.net je placený stream s ¨pěknym komentem tohohle turnaje, jednu hcvili jsem se na to koukal na jiné strance kde to někdo streamoval, ale pak mu to smazali. Gomtv za to chce asi 10 dolaru za jednu sezonu a free se to dá koukat jen live a v dost mizerné kvalite. Záznami pak jen vždy první zápas z jednoho blogu, tak že se ptám neznáte stránku kde bych se na to mohl koukat free. Zda si někdo nekoupil od nich ticket a nestreamuje to někde? Nechce se mi za to platit, ale ty komenty jsou pěkný.

Pravděpodobnost, že něco takohvého seženeš, je docela malá, jelikož GOM všechny restreamy sundává. Asi jedině někde na torrentech.

Každopádně si myslím, že 180 Kč není za jednu sezónu vůbec moc.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 27. úno 2011 18:38:00 
Moderátor fóra
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Trochu infa k těm novým ladder mapám

http://www.youtube.com/watch?v=t2PFuj1GVVU

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 28. úno 2011 20:20:13 

Bublina píše:

Pokud se ti ten produkt líbí, nebylo by lepší si ten lístek koupit? Dolar je slabej, sezóna tě stojí pár piv..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 28. úno 2011 20:55:27 

No nvm proc tu kazdej pise ze sou ty mapy hrozne naprd ( asi proto ze to rekne jeden a zbytek ho nasleduje ), ale me osobne (zerg) tyto mapy nanejvys vyhovuji:
- Backwater Gulch - takova neutralni mapa pripada mi +- stejna jako meta podle me tu zadna rasa nema prevahu terenu
- Delta Quadrant - no vime svoje tahle mapa mi nikdy moc nesedela ale nevadi
- Slag pits - tak tady sem mel tu cest jen jednou a pripadala mi taky takova neutralni
- Typhon peaks - uplne krasna macro mapa tahle mi fakt vyhovuje je tam snad secko co si zerg muze prat
- Shattered temple - OMG WTF tohle je to na co sem celou dobu cekal - prostredek mapy je jako z pohadky krasnej open ze vsech stran da se tam rkasne obklicit armada

Vasi pripadnou kritiku na muj nazor klidne snesu ;) .. ale bude vam to prd platny :lol:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 28. úno 2011 21:11:23 

To je taková móda nadávat na mapy.

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 28. úno 2011 21:32:10 

Dettox píše:
- Slag pits - tak tady sem mel tu cest jen jednou a pripadala mi taky takova neutralni

Tak už se těším, jak neutrální budeš, až na Slag pits spawneš na close position TvZ :D

Co se týče Shattered Temple - ta byla přijata pozitivně, protože je mnohem lepší než LT.

Obecně na mapy lidi nenadávají proto, že by byly nějak extra nehratelné, ale proto, že znemožňují normální hru a všichni už chtějí pořádné macro mapy.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina