Sorry hoši, ale vymlouvat se na systém proto, že nejste schopni postoupit výš je minimálně úsměvné
Systémem to není lidičky, chyba bude mezi židlí a klávesnicí
Jediný známý a zdokumentovaný bug je úplně dole v Bronzu, kdy lidi nejsou akorát schopní získat žádné body, ale jinak podle mně systém pracuje úplně v pohodě ( co se 1v1 týče )...
Já jsem začínál dole v Bronzu ( placement matche 0:5 - z toho 4 disconecty ) a během 1-2 měsiců jsem byl v Diamantu. Mám minimálně 2 real life známé, kteří měli podobnou situaci.
Pokud se nemůžete dostat výš tak prostě nehrajete tak dobře abyste se tam dostali...To je celé
Jinak Reset ladderu nikomu nepomůže, protože Vaše MMR ( skrytý rating ) zůstane zachovaný a po 1 zápase budete tam, kde jste byli/kam patříte...
Spodek bronzu by odpovídal. Hraju teď fakt málo ale když hraju tak bodování je jak začarovanej kruh, na loadu mám že soupeř je favorite. porazím ho dostanu 1+1 body případně 2+2 v té závorce je najednou že sem byl ja favorite. Další hra prohraju a sebere mi to 12bodů
no a tak je to dokola. Nějak mi to nestresuje vím že když budu víc hrát že můžu vyškrábat ale je to zajímavé při 50% W/L na spodku je bodování skoro nemožné nebo zdlouhavé ale zas je fakt že až daleko větší W/L znamená asi takový odraz od spodku a nástup bodů
Jdu zagooglovat toto...