MaHi píše:
Sorry hoši, ale vymlouvat se na systém proto, že nejste schopni postoupit výš je minimálně úsměvné
Systémem to není lidičky, chyba bude mezi židlí a klávesnicí
Jediný známý a zdokumentovaný bug je úplně dole v Bronzu, kdy lidi nejsou akorát schopní získat žádné body, ale jinak podle mně systém pracuje úplně v pohodě ( co se 1v1 týče )...
Já jsem začínál dole v Bronzu ( placement matche 0:5 - z toho 4 disconecty ) a během 1-2 měsiců jsem byl v Diamantu. Mám minimálně 2 real life známé, kteří měli podobnou situaci.
Pokud se nemůžete dostat výš tak prostě nehrajete tak dobře abyste se tam dostali...To je celé
naprosty souhlas, ja sice v placementech disconnecty nemel, delal sem v nich, co sem mohl, ale stejne to byl bronz...zklamany sem trochu byl, ale rekl sem si, ze niz spadnout nemuzu, a zacal hrat, po dvou dnech uz stribro, za dalsi mesic gold, ted sem v platine a po ocku zacinam pokukovat po diamondu...je to jenom o tom hrat, hrat a hrat...samozrejme nehrat slepe porad to same, kdyz to ocividne nefunguje, ale umet se poucit z chyb, pripadne se zeptat, co zlepsit...spousta lidi tady urcite rado pomuze
jinak ghostdog: spousta moznosti - jestli se nehyba, zaber expu, buduj armadu, zkus chargeloty, HTs, fenixy (nejlepe odzadu, aby ti je nesundala marina), mikruj s colosema, jestli je hodne casu muzes mothership a vortex na MM a rozbit mezi tim tanky
nebo se neboj to obletet warp prismem, nawarpovat jednotky a vybouchat mu zakladnu...kdo rika, ze musis hlavou proti zdi, nech jeho, at se hybe...
btw: MaHi, jaky bug mas na mysli?