2v2 random je cele komplikovane
Tak napr hra striebro+platina vs gold+platina. Ja som v teame 1. Team 2 je favorizovany (podla loading screenu). Podari sa nam vyhrat, aj ked je to fuska, lebo strieborny hrac toho vela nerobi a musim makat o to viac. Vysledok? Moj partak dostane vo vyhodnoteni vela bodov (lebo super je favorizovany) aj ked svojim vykonom si to nezasluzil... ja na druhu stranu dostanem bodov malo, lebo som platina. V loading screene bol sice favorizovany druhy team, ale to bola favorizacia voci nasmu teamu ako celku. Ja uz v score screene vidim ze to bol even match a dostavam adekvatne malo bodov.
Taketo "prehodnotenie" favorizacie po zapase sa mi stava pravidelne. V loadingu jednoducho vidia vsetci rovnaku informaciu o favorizacii, ale v score screene uz vidi kazdy nieco ine, vzdy podla vlastnej urovne voci urovni druheho teamu.
BTW, co je s aklainom?
Prebehol zaklady ktorym tu rozumie takmer kazdy a ked sa mal konecne dostat k zaujimavym temam a k niecomu co uz nevie napisat ktokolvek tak cuvol s hlupou vyhovorkou ze sa do neho ludia navazaju? No este ze sme mu vytikali tie veci co pisal, inak by nemal ziaden "dovod" prestat pisat.