Ok. Já jsem si představoval příběh tak že nás všechny zachrání(oživí) Kara Nightshadow a vydáme se na pomoc této planetě... Ale jelikož všichni máte připravený nějaký ten příběh mohl bych to udělat tak že se Kaře podařilo zachránit(oživit) jen mně jelikož jsem už mám vymyšlený takový ten začátek...
K té neutrálnosti, je to sice na vás jak se zachováte v dané situaci

ale neutrál znamená že pokud se tě osobně situace nijak nedotýká tak do ni nebudeš strkat prsty (pokud teda uvidíte jak draci ničí vesnici ve které se ti líbila jedna lehká žena tak vesnici pomůžeš (pokud draků není dvacet a ty jsi sám), pokud ale naopak vesnice tě nikde neubytovala, vyhnala vás atd... tak spíš by jste měli jen nečinně přihlížet)
Samozřejmě tento systém můžete klidně porušovat (není to dračák) ale bylo by to zajímavější kdybychom mohli očekávat jak se kdo kde zachová...
Kaine, je to opravdu skvělý nápad, ale budeš muset přidat důvod proč tě draci přece jenom zachránili (je to podobné jako bys našel někde v Mc.Donaldu dračí vejce, asi bys ho domů netahal...)Draci nemají valný pojem o tom jak lidé žijí jestli rozumíš co tím myslím... Pokud možno vyber si z těchto dračích adeptů kdo by tě eventuélně za zvláštní situace mohl zachránit: (Někdo říkal že četl dragonrealm, nehodlám ho kopírovat, takže je možné že některé druhy draků budou jinačí než je znáš z dragonrealmu)
purpurový(neutrálnost k lidem),
modrý(žijí hlavně ve vodě),
zelený(lehká spřízněnost s lidmi, žijí v lesích).
Tito draci mají k lidem nejblíže a je možné aby se o tebe postarali.