Tákže rád bych uvedl pár věcí na pravou Míru a levou Járu
- vše co jste tu o mě/beze mně napsali ...je pravda. Prakticky nenávidím vše lidské a
Lilithina slza je, jak mohu jistě říci, symbolicky zvolená zbraň.
(Kdysi jsem chtěl sem dát její ilustraci, ale pak jsem měl spoustu jiné práce a dal to k ledu. Inu možná se na to vrhnu a dokončím ji.)- jinak Lilith jako takovu jsem zabil, ale to až když jsem se potkal se Zdendou. Před tím v minulosti jsem jí "jen malinko potrestal" (kdo neví jak ať si to najde

)
-jinak ASS_Sasine jak bych to asi viděl s mou postavou: Jako malého mě draci našli opuštěného v horách, pomalu umírajícího, ale stále na živu. Vyzařovala ze mně jaká si prapodivná síla, jenže draci nebyli schopni určit co to vlastně je, tak si řekli, že to bude nějaký nový druh magie a ujali se mě, takže jsem teď na jejich straně. (postup času zjištuji, že ona síla je něco co lidé nazívají "Zlo" , ale to je nepřesné pojmenování, protože lidé jsou krátkozrací, brzo soudí a všemu čeho se bojí dávají toto pojemnování, ale ono jejich "Zlo" má mnoho tváří a není "Zlo" jako zlo ) .... tak co, může být?
..btw: Asi se obrácím nejvíc na Zdendu, ale i ostatní...co s Lilith? Dát do příběhu nedat...?
jinak for Insolitus:
něco o KainoviStručně shrnu co jsi mohl již vyčíst, čím vlastně Kain byl/bude.
Za války byl Kain řadový, bezvíznamný pilot Vikinga. Svou minulost si nepamatoval a vcelku mu to bylo jedno. Plnil příkazi, chlastal Ferneta, hrál karty s přáteli a nejraději měl Frozenthrone-burger (pokudsenepletu). Holt jednou prostě nastal den blbec a všechno se jaksi pos....skazilo. Možná to byl lov na něj, možná chyba v Metrixu a nebo přeci jen flámovat před akci by se taky nemělo, nastal konec vesmíru a Kain se probudil kdesi v zmrzlé zemi poboku s půvabnou nemrtvou elfkou. Avšak byl záhadně unesen a naši/vaši/jejich ne hrdninové se rozhodli, že ho zachrání. Jenže záchrana přítele se zvrhla v boj o přežití a spoustu hrůzných odhalení o vlastní existenci hrdinů. Mezitím Kain je chycen a z příběhu okolo se dozvídáme že byl vlastně uměle vytvořen jako jeden ze supervojáků, jenže projekt se vymkl kontrole a "prototypi" utekli. Kain byl chycen jako první z nich a jako u jediného došlo k jakému si vymytí mozku a proveden pokus s nově vypěstovaným genem s krycím názvem
"Nosgoth" . Kain byl po tuto dobu v jakém si komatu, kde se setkává se svým mystickým já a začíná si vzpomínat kdo vlastně byl. Záhy však, ale díky Zdendovi poznává, že to vše je jen iluze a s jeho pomocí se vymaní z toho to vězení a procitá. Ovšem genetické změny na něm jsou dokonány takže se z Kaina stal, takřka dokonalý stroj na zabíjení, jenž je hnán nenávistí vůču lidem za to co mu provedli.
Jinak ke Kainově zbrani asi netřeba nic říci...vše je napsáno v těchto pomyslných stránkách...